Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

Huumaantuneita ja päihtyneitä ajoneuvojen kuljettajia liikenteen seassa

Hämeen poliisilla oli noin 200 tehtävää vuorokauden sisällä. Liikennevirrasta jäi kiinni useita päihtyneitä kuljettajia.

Maanantaina hiukan seitsemän jälkeen tapahtui Hämeenlinnassa Pikku Parolantiellä henkilöauton ja pakettiauton välinen nokkakolari. Tuntemattomasta syystä henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi vastaan tulleen pakettiauton keulaan. Törmäyksestä ei aiheutunut pahempia henkilövahinkoja. Henkilöautoa kuljettanutta vähän yli 20-vuotiasta miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen myös huumausaineita ennen ajoa.

Puolenpäivän aikaan jäi Hämeenlinnassa Hämeensaarentiellä sijaitsevassa liikkeessä kiinni alle 40-vuotias mies, joka yritti anastaa kahdeksan euron arvoisen pipon.

Iltapäivästä oli Hattulassa tullut keski-ikäiselle pariskunnalle suusanallista riitaa, joka oli johtanut siihen, että pariskunnan mies oli riepotellut naista. Naiselle ei tullut vammoja tapahtuneesta. Päihteillä oli osuutta tapahtuneessa.

Noin kello 17 pysäytti partio Forssassa Hämeentiellä ajoneuvon, jonka kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin reilun promillen lukemat. Autoa kuljettaneella alle 50-vuotiaalla miehellä oli kyydissään kaksi alle 10-vuotiasta lasta.

Hiukan ennen puolta yötä pysäytti partio Riihimäellä Lasitehtaantiellä ajoneuvon tarkastusta varten. Tarkastuksessa selvisi, että kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta. Alle 20-vuotias mies jäänyt viimeisen vuoden sisällä seitsemän kertaa kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisipartio pysäytti Lahdessa Niemenkadulla ajoneuvon aamukahdeksalta tarkastusta varten. Ajoneuvoa kuljettanut keski-ikäinen mies osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Miehelle suoritettiin huumausainepikatesti, joka osoitti hänen käyttäneen huumausaineita ennen ajoa. Mies on jäänyt kiinni viimeisen vuoden aikana 13 kertaa kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja lähes jokaiseen niistä on liittynyt huumaantuneena ajo.

Puolenpäivän aikaan pysäytti partio Vesijärvenkadulla alle 40-vuotiaan miehen, jolla oli hallussaan anastetuksi ilmoitettu polkupyörä. Miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä myös puukko ja huumausaineita.

Puolenpäivän aikaan jäi Lahdessa Nastolassa Kauppakaaressa kiinni näpistyksestä hieman yli 40-vuotias nainen. Nainen oli laittanut kaupassa erilaisia tuotteita foliolla vuorattuun kassiin yli 100 euron arvosta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.