Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Hämeessä poliisilla tavanomaisia tehtäviä

Hämeen poliisilaitoksen alueella on perjantain ja lauantain välinen yö sujunut varsin rauhallisesti. Tehtäviä yölle kertyi 125 koko laitoksen alueelle. Tehtävät olivat luonteeltaan tavanomaisia poliisitehtäviä.

Perjantaina kello 8.54 poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen henkilöauton ja moottoripyörän välisestä kolarista Ahtilantien ja Holma Kymijärven maantien risteyksessä Lahdessa.

Poliisin alustavan selvityksen mukaan Ahtilalan suunnasta tullut moottoripyöräilijä oli törmännyt Holman Kymijärven rampin liittymästä vasemmalle Ahtialan suuntaan kääntyneen henkilöauton etukulmaan.

Henkilöauton noin kuusikymppistä mieskuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

Moottoripyörää kuljettanut parikymppinen mies kuljetettiin sairaalaan tarkistettavaksi. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ollut osuutta onnettomuuteen.

Iltapäivällä kello 14 aikoihin poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta, joka oli liikkeellä henkilöautolla Lahden Renkomäen alueella.

Poliisipartio tavoittikin tuntomerkkeihin sopivan auton Simolanmutkassa sijaitsevan liikekeskuksen alueelta.

Autoa kuljettanut noin kuusikymppinen mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.