Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

Hämeenlinnan Yrittäjät on Suomen paras paikallisyhdistys

Hämeenlinnan Yrittäjät palkittiin sunnuntai-iltana Suomen Yrittäjien vuoden 2014 parhaana paikallisyhdistyksenä yli 500 jäsenyrityksen sarjassa. Parhaat paikallisyhdistykset palkittiin jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100, 100?199, 200?500 ja yli 500 jäsenyritystä. Suomen Yrittäjillä on 400 paikallisyhdistystä ja 58 toimialajärjestöä, joiden joukosta voittajat valittiin. Palkinnot jaettiin Puheenjohtajien neuvottelupäivillä m/s Silja Symphonylla sunnuntai-iltana.

Suurimpien yritysten sarjan voittanut Hämeenlinnan Yrittäjät on vaikeasta taloustilanteesta huolimatta onnistunut kasvattamaan jäsenmääräänsä ja huolehtimaan jäsenistään monipuolisesti. Yrittäjäyhdistyksellä on aktiiviset yhteydet kaupunkiin. Yhdistys on aikaansaava toimija Hämeenlinnan elinkeinopoliittisessa neuvottelukunnassa ja on edistänyt muun muassa yritysvaikutusten arvioinnin tuomista päätöksentekoon sekä hankintaklinikka-mallin käyttöön ottoa Hämeenlinnassa.

? Hämeenlinnan Yrittäjillä on tosi energinen ja aikaansaava hallitus. Aikaisemmat hallitukset ovat olleet hyviä, ja niiden tekemän työn pohjalta on hyvä lähteä jatkamaan, Hämeenlinnan Yrittäjien tuore puheenjohtaja Annemari Kuvaja iloitsee.

Yhdistystä on viime vuodet johtanut leipomoalan yrittäjä Heikki Kokko Laurell Oy:stä ja tämän vuoden alusta alkaen Kaisan Kukka Oy:n yrittäjä Annemari Kuvaja. Yhdistyksen toiminnanjohtaja on Kalevi Lauronen. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.