Sunnuntai 26.05.2024
Nimipäivät: Minna, Vilma, Miina, Mimmi, Vilhelmiina

Tuuli:
 

Hämeen yrittäjät valitsi hallituksensa

Kuvassa vasemmalta Mika Walkamo (2. varapj.), Tiina Siika (jäsen), Jarmo Laukkanen (1. varapj.) Minna Nissilä (puheenjohtaja), Anna-Mari Aalto (jäsen) Riikka Kinnunen (3. varapj.), Janne Lintukorpi (jäsen). Kuvasta puuttuvat Petra Pulkkinen (jäsen) ja Petteri Pullola (jäsen). Kuva: Pasi Nuutinen.

Hämeen Yrittäjät ry:n vuosikokouksessa Tammelan Eerikkilässä käytiin tiukka kilpailu seuraavien vuosien luottamustehtävistä. Hallitustehtävät herättivät kiinnostusta ja äänestämään päästiin niin puheenjohtajan kuin hallituksenkin jäsenten vaalissa.

Hämeen Yrittäjät ry:n puheenjohtajaksi valittiin Minna Nissilä Tammelasta. Nissilä toimii yrittäjänä puutarha-alalla. Varapuheenjohtajistoon valittiin siivousalan yrittäjä Jarmo Laukkanen Lopelta (1. varapuheenjohtaja), matkailualan yrittäjä Mika Walkamo Hämeenlinnasta (2. varapuheenjohtaja) sekä kiertotalousalan yrittäjä Riikka Kinnunen Forssasta (3. varapuheenjohtaja).

? Olen ollut vaikuttamassa koko järjestön hallinnon uudistamiseen alusta lähtien ja on mukava viedä muutos toteutukseen asti. Nyt saimme todella hyvän hallituskokoonpanon, missä on edustettuna paljon eri toimialoja. Isoin muutos on mielestäni se, että hallituksen jäsenet ovat henkilökohtaisella edustuksella eikä minkään tai kenenkään kiintiöpaikoilla. Tämä on toimiva paketti, uskoo Minna Nissilä.

Hallitukseen valittiin viisi varsinaista jäsentä, jotka ovat Petra Pulkkinen Janakkalasta, Petteri Pullola Hattulasta, Anne-Mari Aalto Jokioisilta, Janne Lintukorpi Tammelasta ja Tiina Siika Riihimäeltä.

? On hienoa huomata, että yrittäjäjärjestön luottamustehtävät kiinnostavat laajalti alueellamme ja pääsimme rehdin vaalikamppailun makuun vuosien tauon jälkeen. Halu vaikuttamiseen ja yrittäjyyden edellytysten parantamiseen niin maakuntatasolla kuin kuntatasollakin on todella vahvaa tällä hetkellä, Hämeen Yrittäjät ry:n va. toimitusjohtaja Pauliina Hirviniemi toteaa.

Hämeen Yrittäjät ry. on Suomen Yrittäjien aluejärjestö Kanta-Hämeessä. Jäseniä aluejärjestössä on tällä hetkellä 2.743.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.