Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

Hämeen poliisilla rauhallinen vuorokausi

Poliisilla oli Hämeessä hötkyilemätön vuorokausi. Poliisi sai vuorokauden aikana kiinni kaksi päihtynyttä autoilijaa ja poliisitehtäviä yhteensä poliisilla oli 154. Kuva: Poliisi.

Riihimäellä poliisi pysäytti auton Lahdentiellä yhden aikaan iltapäivällä. Autoa kuljettaneelle nelikymppiselle miehelle tehty huumepikatesti näytti positiivista. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Liikenteenvalvonta Tammelassa tiellä 10 toi kolmelle kuljettajalle sakkoja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta kello puoli kahden ja kolmen välillä iltapäivällä. Ensimmäinen sakotettu kuljettaja ajoi 123 km/h, kun nopeusrajoitus on 100 km/h.

Toinen kuljettaja ohitti traktorin ja perävaunun paikassa, jossa ohittaminen ei ole sallittua. Paikassa oli liikennemerkein osoitettu risteys ja risteyksessä oli yhtenäinen sulkuviiva, mikä myös kielsi ohittamisen. Kolmas kuljettaja ohitti toisen kuljettajan perässä henkilöauton ja perävaunun yhdistelmällään saman traktorin ja perävaunun kuin edellinenkin.

Orimattilassakin poliisi valvoi liikennettä ja tapasi hieman ennen kello 20 ajo-oikeudettoman miehen kuljettamassa autoa Kärrytiellä. Hänelle kirjoitettiin sakko kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kyseessä oli neljäs kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta samalle kuljettajalle vuoden sisällä.

Kahdeksan aikaan illalla Käkeläntiellä poliisi pysäytti ajo-oikeudettoman kuljettajan, jolle kirjoitettiin sakko kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Yhdeksän aikaan illalla Lahdentiellä auton kuljettajalle kirjattiin sakko liikenneturvallisuuden vaarantamisesta hänen ajettuaan 111 km/h, kun nopeusrajoitus Orimattilassa oli 80 km/h.

Poliisi sai ilmoituksen päihtyneeksi epäillystä autoilijasta Lahdessa puoli kolmen aikaan iltapäivällä. Partio tapasi auton Kiekkokadulta. Autoa kuljettanut nelikymppinen mies oli ajokiellossa ja huumepikatesti näytti positiivista.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.