Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Ajokortiton mies yritti erehdyttää poliisia Lahdessa

Poliisipartio havaitsi, että yhden hengen sähköpotkulaudalla ajoi kaksi henkilöä jalkakäytävällä Hämeenlinnassa Kasarmikadulla sunnuntaina kello 23.35. Sähköpotkulauta ajoi punaista liikennevaloa vasten Kasarminkadun ja Lukionkadun risteyksessä ja oli osua henkilöautoon, joka tuli vihreillä liikennevaloilla Lukiokatua.

Poliisi sai sähköpotkulaudan pysäytettyä ja laudan kuljettajana toiminut 30-vuotias mies oli silminnähden päihtynyt. Asiasta kirjattiin ilmoitus nimikkeellä liikennejuopumus moottorittomalla ajoneuvolla.

Riihimäellä Voimalankadulla sijaitsevassa kauppakeskuksessa jäi kiinni näpistyksestä 25-vuotias mies kello 22.40. Mies oli ottanut hyllystä elintarvikkeita noin 9 euron arvosta ja poistui kassalinjan ohi maksamatta tuotteita. Vartijat kiinniottivat miehen ja luovuttivat poliisille.

Poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Heinolassa Myllyojantiellä kello 20.30. Autoa kuljettaneella 32-vuotiaalla miehellä ei ollut ajo-oikeutta. Mies on jäänyt vuoden aikana kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta 11 kertaa.

Poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Lahdessa Kiveriönkadulla kello 22.30. Autoa kuljettaneella miehellä ei ollut esittää ajokorttia, joten partio alkoi tarkastaa miehen henkilöllisyyttä poliisirekistereistä. Mies kertoi poliisille nimensä ja syntymäaikansa, mutta koska mies ei muistanut henkilötunnuksensa loppuosaa, alkoi partio epäillä miehen kertomaa henkilöllisyyttä.

Asiaa selviteltäessä saatiin selville, että miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hän yritti erehdyttää poliisia tuttavansa tiedoilla. 25-vuotiasta miestä epäillään väärän henkilötiedon antamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.