Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

Ahveniston sairaalan rakentamisen alkamisesta pidetään yleinen infotilaisuus

Rakentamiseen valmistaudutaan jo kiivaasti. Tumma toimistorakennus on toiminut sairaalan suunnitteluvaiheessa “hermokeskuksena”. Kuva: Juha Reinikainen / Reska.fi.

Uuden Ahveniston sairaalan rakentamisen alkamisesta järjestetään infotilaisuus Teams live -tapahtumana tiistaina, elokuun 24. päivänä kello 17 alkaen. Infotilaisuudessa pääsuunnittelija Nina Väistö esittelee Assi-sairaalan 3D-mallin ja tapahtumassa pääsee tutustumaan Assiin myös sisältä. Sairaalan tulevasta toiminnasta kertoo projektijohtaja Petrus Kukkonen Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiristä.

Rakentamisen aikataulusta ja vaiheistuksesta kertovat Assi-allianssin projektipäällikkö Kari Sundelin, työmaapäällikkö Jari Kruusi ja työturvallisuuspäällikkö Mikko Rantanen. Rakennustyömaa tuo tullessaan myös paljon lisää henkilökuntaa ja liikennettä työmaan edetessä. Tilaisuudessa kerrotaan alueen käytöstä ja rakentamisen vaikutuksista ympäristöön. Ahvenistontien muutoksista ja työn vaiheista on kertomassa Hämeenlinnan kaupungilta Jere Takala.

Kysymyksiä ja kommentteja voi lähettää jo etukäteen info@ahvenistonsairaala.fi. Kysymyksiä käydään mahdollisuuksien mukaan läpi jo infotilaisuudessa ja niistä koostetaan vastaukset myös Assin verkkosivustolle.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.