Tiistai 20.02.2024
Nimipäivät: Heli, Helinä, Hely

Tuuli:
 

Ahvenistolle avautuu joulukahvila lauantaina

Kahvila jouluvalaistuksessa joulukuussa 2020.

Kesäviettopaikkana suositulle Ahveniston alueelle avautuu tunnelmallinen joulukahvila. Tunnelma luodaan muun muassa jouluvaloin, jotka koristavat kahvilarakennusta ja maauimalaa. Jouluvalot sytytetään kahvilan joulunavauksessa lauantaina joulukuun 4. päivänä kello 16.

Ahveniston joulukahvilan ovet ovat avoinna päivittäin loppiaiseen saakka. Aiempina vuosina kahvilatoiminta on päättynyt kesäkauden jälkeen, mutta viime vuonna joulukahvilakonseptia kokeiltiin ja tunnelmalliselle joulukahvilalle tuntui olevan kysyntää. Kahvilan tuotevalikoima on suunniteltu tonttulakki päässä ja ulkoilun ohessa voi nauttia perinteisen yhdistelmän kuumaa glögiä ja piparia tai kokeilla ainutlaatuisia kanelisia vastapaistettuja vohveleita.

– Kokeilimme joulukahvilakonseptia Ahvenistolle viime vuonna ensimmäisen kerran ja asiakaspalautteen perusteella päätettiin jatkaa tänäkin vuonna. Tunnelman luomiseen olemme panostaneet paljon ja toivomme todella sen välittyvän asiakkaillekin, kommentoi puistopäällikkö Siiri Ellä.

Viikonlopuiksi kahvilassa on ohjelmaa nuorimmille joulunodottajille. Joulukuun 4. päivänä järjestetään lyhdepaja, 11.12. piparikisa ja 18.12. joulujuhla. Kahvilan terassilla ulkotulien ääressä voi lämmitellä kuuman juoman kanssa.

Ahveniston joulukahvilaan otetaan myyntiin laaja valikoima laadukkaita joulukuusia. Kahvilasta löytyy myös Ahveniston rantasaunan ja Flowparkin lahjakortit joulutarjouksissa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.