Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

Aggressiivisesti käyttäytynyt mies rikkoi ikkunan sähköpotkulaudalla heittämällä Lahdessa

Poliisi sai keskiviikkoiltana ilmoituksen Keinusaaressa tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta, jossa oli osallisena henkilöauto ja kaksi polkupyöräilijää. Henkilöauton kuljettaja oli kääntyessään Viipurintieltä oikealle Keinusaarentielle osunut suojatiellä polkupyörää kuljettaneeseen lapseen. Törmäyksen seurauksena tämä pyöräilijä oli kaatunut.

Kaatuessaan pyöräilijä oli osunut vieressä ajaneeseen toiseen pyöräilijään, joka oli myös kaatunut. Auton töytäisemä pyöräilijä loukkaantui törmäyksessä ja hänet toimitettiin sairaalaan tarkastettavaksi. Autoa kuljettanutta miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Hieman yli 40-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen keskiviikkoaamuna näpistykseen anastamalla Riihimäen Peltokylässä sijaitsevasta kaupasta elintarvikkeita yli 100 euron arvosta. Mies oli pakannut tuotteet reppuunsa ja poistunut kaupasta maksamatta tuotteita. Vartija oli kuitenkin napannut karkuun pyrkineen miehen kiinni lähistöltä.

Poliisipartio pysäytti keskiviikkona iltapäivällä Riihimäen Arolammintiellä iäkkään miehen kuljettaman henkilöauton. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta ja hänelle suoritettu puhalluskoe ylitti rattijuopumuksen rajan. Tarkkuusalkometrikokeen jälkeen miehelle kirjattiin sakko rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisi Lahdessa sai myöhään keskiviikkoiltana ilmoituksen, jonka mukaan mies oli rikkonut liikekiinteistön ikkunan heittämällä siihen sähköpotkulaudan. Poliisipartio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan miehen lähistöltä.

Aggressiivisesti käyttäytynyt mies vastusti poliisipartion kiinniottoa siinä määrin, että kiinniotettaessa jouduttiin käyttämään lieviä voimakeinoja. Nelikymppinen mies otettiin kiinni vahingonteosta ja virkamiehen vastustamisesta epäiltynä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.