Perjantai 24.05.2024
Nimipäivät: Tuukka, Touko

Tuuli:
 
Avatar photo

Hämeenlinna-blogissa julkaistaan kaupungin arkeen liittyviä uutisia, otetaan kantaa ajankohtaisiin puheenaiheisiin sekä arvioidaan kaupunkilaisille tarjolla olevia palveluita. Hämeenlinna-blogia kirjoittaa Reska.fi -verkkolehden toimitus.

Pimeään Kauppaan hymyssä suin

Perjantaina 27.9. vietettävä Hämeenlinnan Pimeän Kaupan Ilta kokoaa taas eri alojen toimijoita mukaan piristämään paitsi omaa kauppaansa, koko kaupunkikeskustan elämää. Reskalla on kesän ja alkusyksyn aikana tapahtunut monenlaista. Suurimpana kehitysaskelena näyttäytyy Optellin remontointi uudenlaiseksi liike-elämän solmukohdaksi.

PARKKI Business Parkin nimittäin pitäisi yhdistämän liike-elämän toimijat jatkuvassa näivettymisen pelossa elävälle Reskalle. Tämä toisi paitsi tervetullutta käyttöä nyt puolityhjillään olevaan kauppakeskukseen, myös säännöllisesti lisää ihmisiä keskustaan.

Reskalta onkin viime kuukausina loppunut pari perinteistä ja paikallista liikettä, joille ei pitkäaikaisen yrittäjän jälkeen ole löytynyt jatkajaa. Työpaikat keskustassa tietävät myös ostovoimaa ja toivottavasti rohkaisevat jäljelläolevia kivijalkakauppiaita omassa työssään.

Pimeän Kaupan ennakkojuttuja tehdessä on voinut kuitenkin olla hymyssä suin. Vaikka kiirettä pitää, on ravintoloitsijoiden ja kauppiaiden optimismi syksyn harmauden keskelläkin antanut lisää tarmoa. Annetaan jokainen paikallisille yrittäjille rohkaisun lisäksi myös oikeaa toimeentuloa!

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.