Tiistai 25.06.2024
Nimipäivät: Uuno

Tuuli:
 
Avatar photo

Hämeenlinna-blogissa julkaistaan kaupungin arkeen liittyviä uutisia, otetaan kantaa ajankohtaisiin puheenaiheisiin sekä arvioidaan kaupunkilaisille tarjolla olevia palveluita. Hämeenlinna-blogia kirjoittaa Reska.fi -verkkolehden toimitus.

Nyt oli muodin aika

Syksyn alkamisen huomaa viimeistään kalenterin täyttymisestä. Huippuvilkkaaseen viime viikkoon mahtui muun muassa ensimmäistä kertaa järjestetty Lets´s Talk Fashion muotibrunssi Vanajanlinnan Paviljongilla. Pääsin aikanaan mukaan tekemään juttua jo mallien castingtilaisuuteen Tavastilassa joten pakkohan oli mennä katsomaan, miten nuoria naisia on tällä välin valmennettu.

Nyt ? puhtaasti naiskauneuden ja erinomaisen ruoan paikalle houkuttamana maallikkona ? oli hätkähdyttävää nähdä, mitä ammattilaiset tapahtuman koreografian suunnitelleen Noora Vennamon johdolla olivat saaneet aikaan. Ruokailuineen lähes tasan kaksi tuntia kestänyt tilaisuus oli ensinnäkin konseptiltaan loistava ja niin olivat esiintyjätkin.
Paviljongin pöydät täyttyivät mukavasti joten siinäkin suhteessa tapahtuman jatkolle lienee kaikki edellytykset.

Miltei täysin paikallisin voimin toteutettuna tilaisuus on myös hämeenlinnalaisuuden esilletuomista. Sitä on myös Pimeän kaupan ilta ja sen yhteydessä järjestettävä Reska-tyttö -finaali Tavastilassa. Facebook-äänestys aiheen tiimoilta on alkamassa, joten pysykää kuulolla!

Lauantaina ehdin myös nähdä Steelersin naisten vähään aikaan ensimmäisen liigaottelun viimeisen erän ja hakea yhteistyösopimukseemme sisältyvät kausikortit. Joukkue hoiti viime vuonna sarkansa kiitettävästi niin pelillisesti, viestinnällisesti kuin markkinoinnillisestikin joten on todella ylpeys tehdä yhteistyötä tämän porukan kanssa.

Liigassa pelataan voitoista ja pisteistä mutta kasvatetaan samalla päivästä toiseen urheilijoita, joiden huippuvuodet voivat olla 10 tai 15 vuoden päässä. Muistetaan siis aina katsoa myös tulosten taakse! Kokoonpanossa on paikallisten joukkueiden kasvattamia nuoria, joiden ura voi vielä johtaa vaikka mihin.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.