Perjantai 22.09.2023
Nimipäivät: Mauri

Tuuli:
 

RAFLAT: Yksityistilaisuudet ilman tilavuokria Wanhassa Pankissa

Yksityistilaisuus keskustassa ilman tilavuokria? Tämä ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen, mutta on nyt täyttä totta Reskalla toimivassa Wanhassa Pankissa, jossa alakerran voi varata omalle seurueelleen ja maksaa vain ruokailusta ja juomista.

Wanhan Pankin alakertaan mahtuu ruokailemaan yhteensä noin 90 henkilöä ja isoon saliin runsaat 50 henkilöä. Outi Mertamo valmistautuut henkilökuntansa kansa kiireiseen loppuvuoteen.

Wanhan Pankin alakertaan mahtuu ruokailemaan yhteensä noin 90 henkilöä ja isoon saliin runsaat 50 henkilöä. Outi Mertamo on valmistautunut henkilökuntansa kanssa kiireiseen loppuvuoteen.

? Saliin mahtuu vähän yli 50 henkilöä ja lisäksi voi varata joko 8 tai 12 henkilön kabinetin. Koko alakerran varaamalla tilaa saadaan noin 90 henkilölle ottamalla käyttöön myös aulatila baarin edustalla, Mertamo kertoo.

Alakerran varaamalla käytössä on siis käytännössä oma täyden palvelun ravintola baareineen ja wc-tiloineen.

Wanhan Pankin menun Mertamo kuvailee koostuvan helposta ja hyvästä, yksinkertaisesta ruoasta.

? Alakertaan on tarjolla myös erilaisia menuvariaatioita vieraiden mieltymysten mukaan, hän täydentää.

Ravintola-ilta ystävien kanssa saattaa sekin olla sytyke tilan varramiselle myös yksityistilaisuuksiin, tietää Outi Mertamo.

Ravintola-ilta ystävien kanssa saattaa sekin olla sytyke tilan varaamiselle myös yksityistilaisuuksiin, tietää Outi Mertamo.

Vilkkaaksi enteilty loppuvuosi on käynnistymässä syksyn tapahtumilla, joista lähinnä ovat Taikaviikot ja samalla viikolla vietettävä Hämeenlinnan kaupunkikeskustan Pimeän Kaupan Ilta.

Näitä seuraa isänpäivä ja parhaaseen pikkujouluaikaan Pankissa puolestaan soittaa kolmessa viikonvaihteessa bilebändi.

? Pankissa on muutenkin aika usein live-esiintyjiä ja yksityistilaisuuksiin voi tilata vaikka taikurin tai muuta ohjelmaa Fenix Ohjelmapalveluilta.

Wanha Pankki on markkinoinut tilojenkäyttömahdollisuutta nyt aktiivisesti ja kyselyjä on tullut Mertamon mukaan paljonkin. Pikkujoulujen aikaan saman katon alla voi siis helposti yhdistää vaikka ruokailun yksityisseurueen kanssa ja loppuillan hauskanpidon bändin tahtiin yläkerrassa.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.