Torstai 08.06.2023
Nimipäivät: Salomon, Salomo
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
14°C
Tuuli: 4 m/s WNW
 

Vuoden nuori yrittäjä on uskaltanut kulkea vastavirtaan

Hämeenlinnan Vuoden nuori yrittäjä, My Miloun Mari Huhtamäki on palkitsemisperusteiden mukaan omannut rohkeutta toimia ?vastavirtaan? ja kulkea ajassa hienosti eteenpäin.

My Milou ja Mari Huhtamäki Tavastilan vuosinaan. Kuva: Reska.fi arkisto

My Milou ja Mari Huhtamäki Tavastilan vuosinaan. Kuva: Reska.fi arkisto

Viime vuosien aikana Hämeenlinnasta on kadonnut monta vaatekauppaa ? ja perinteinen keskusta on tyhjentynyt Goodmaniin. Nuorella kauppiaalla on kuitenkin ollut visio siitä, ettei pelkkä kauppakeskus ole onnen tae, vaan perinteinen tapa modernisti hoidettuna antaa hienon tuloksen.

Yrityksen virallinen nimi on Nordon Import Oy alkuvaiheen koruagentuuriliikkeen mukaan, yritys on perustettu alun perin v. 2013.

Mari aloitti vaatekaupan kauppakeskus Tavastilassa 2014 ja siirtyi sieltä rohkeasti Reskalle 2015 ? silloin kun monet lähistön yritykset olivat siirtyneet Goodmaniin. Mari on panostanut hyvään palveluun ja asiakaskokemukseen. Asiakkaat ovat ottaneet yrityksen hienosti vastaan ? kanta-asiakkaita on 1600 kpl. Aluksi Mari toimi yksin ja nyt yrityksessä työskentelee hänen lisäkseen kolme henkilöä.

Marin vanhemmat ovat tavaratalokauppiaita Puolangalla Kainuussa. Tavaratalo Kanniaisesta saa kaikkea elintarvikkeista asusteisiin ja muitakin tarvikkeita.

Hänen tukenaan ovat puoliso ja nelivuotias poika. Mari urheilee: lenkkeily ja kuntosali auttavat jaksamaan.

Mari pitää itseään ?luku-orientoituneena? ja seuraa tarkkaan myyntiä ja varaston kiertoa. Siitä huolimatta hän jaksaa panostaa hyväntekeväisyyteen kuten muotinäytöksiin ja vastaaviin tilaisuuksiin, sekä näyttäviin jouluikkunoihin.

Tyytyväiset asiakkaat ovatkin todenneet että ?asiointi My Miloussa on positiivinen ja terapeuttinen kokemus?. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.