Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

Väliaikainen valtaus: Bikinibaarilla upeat tilat

Tavastilassa toimiva Alusasuliike Siro loikkasi rohkeasti avoveteen ja avasi kesän kynnyksellä bikinibaarin. Siron jatkuvasti laajentunut uimapukujen ja ranta-asujen tarjonta saatiin paremmin esille, kun bikinit valtasivat väliaikaisesti naapurissa olleen tyhjän liiketilan.

Värikkyys ja nykyaikaisuus luonnehtivat tulevan kesän rantapukeutumisen trendejä.

Värikkyys ja nykyaikaisuus luonnehtivat tulevan kesän rantapukeutumisen trendejä, tietää Jenna Juurinen.

? Meillä on nykyään talvellakin uima-asuja valikoimissa ja niitä kysytäänkin tosi paljon, kun monilla liikkeillä niitä ei talvivalikoimissa ole, kertoo Jenna Juurinen.

Mikä sitten on rantamuodin kuuminta hottia armon vuonna 2015?

? Tämän kesän uimapuvuissa on tosi paljon värejä, kukat ovat nyt tosi trendikkäitä, mutta paljon on myös yksivärisiä asusteita, Juurinen vastaa.

Muutama vuosi sitten pinnalla ollut retrohenkisyys sen sijaan on menneen kesän tuulia.

? Nyt linja on nykyaikaisempaa, Jenna Juurinen sanoo.

Bikinibaarissa oli keskiviikkona myös kanta-asiakaspäivä ja oikeatakin tarjoilua. Sirolle bikinibaarin rakentaminen ei ole ollut ainoa viime aikojen ponnistus, sillä liike on mukana myös keskustan liikkeiden näyteikkunakisassa, johon liittyvä äänestys alkaa verkkolehti Reska.fi:n sivuilla ensi maanantaina ja kestää 21. toukokuuta asti.

Kisaan on ilmoittautunut jo toistakymmentä liikettä. Äänestäneiden kesken arvotaan pääpalkintona Oma Säästöpankin lahjoittama lahjakortti ja muita palkintoja on tulossa osallistuvilta yrityksiltä.

? Tällaiset kisat ovat hienoja ja kannustavat tekemään näyteikkunaa huolella, Jenna Juurinen sanoo.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.