Torstai 22.02.2024
Nimipäivät: Tuulikki, Tuuli, Tuulia, Hilda

Tuuli:
 

Reska.fi ja Hattulaan.fi etsivät jatkajaa

Reska.fi on 2010-luvulta asti ollut Hämeenlinnan ravintola- ja ruokakulttuurin sanansaattaja. Kuvassa Cantina Pannuhuoneen Timo Lyytinen (vas.) vastaanottaa ravintolaäänestyksen tunnustusta. Luovuttamassa Reska.fi:n päätoimittaja Juha Reinikainen.

Kymmenennen paperisen vuosikertansa loppuun saattanut Hattulan lähilehti Hattulaan.fi ja Hämeenlinnan verkkolehti Reska.fi etsivät yrittäjähenkistä vetäjää.

Uuden yrittäjän on mahdollista ostaa julkaisijan tuotemerkit, osakekanta tai osa osakekannasta. Julkaisuja tai jompaa kumpaa julkaisua voi jatkaa joko printtilehtenä, verkkolehtenä tai niiden yhdistelmänä olemassa olevan yhteistyö- ja yrittäjäverkoston turvin.

Yhtiö on tehnyt mainosmyynnillä vuosien varrella 1,1 miljoonan euron liikevaihdon ja Reska.fi ilmestyi paperilla vuoteen 2020 asti.

Jatkajalla toivotaan olevan kyky joko hoitaa päätoimittajan vastuut itse tai rekrytoida julkaisuille vastuullinen päätoimittaja. Tehtävä vaatii laajaa ja monipuolista julkaisualan tuntemusta sekä riskinsietokykyä.

Tehtävää on hoitanut  yrityksensä välityksellä Juha Reinikainen vuodesta 2014 toiminnasta osavastuullisena ja vuodesta 2018 vastaten yrityksen kaikesta liiketoiminnasta.

Reska.fi- ja Hattulaan.fi-julkaisuja toimitettiin vuonna 2014 samasta Wetterhoffilla sijaitsevasta mediapajasta. Kuvassa lehdet perustanut Ilkka Peltoniemi (vas.) ja toimintaan muutamaa kuukautta aiemmin mukaan tullut Juha Reinikainen.

Hämeeseen päätoimittajaksi 13.1.2005 saapunut Reinikainen jatkaa päätoimittajana enintään 1.3.2024 saakka ja suuntaa 19 päätoimittajavuoden jälkeen yrityksensä toimintakapasiteetin sen jälkeen muihin kuin päätoimittaja-kustantajan töihin.

Lisätietoa sähköpostitse juha.reinikainen@reska.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.