Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

PYÖRÄILY: Välineet ja ajo-oppi samalta luukulta

Maastopyörä Trek X-Caliber 9:n huhtikuun aikana ostava saa maastopyöräilyn starttikurssin puoleen hintaan. Siinä esimerkki Parolan Pyörähuollon toimintafilosofiasta, jonka mukaan liike haluaa olla kokonaisvaltaisesti pyöräilijän kauppa eikä vain pyöräkauppa.

Parolan Pyörähuolto on pyöräilijän pyöräliike. Yrittäjä Antti Munnukka tarjoaa sekä välineet, huollot että tarvittaessa myös maastoajokoulutuksen ja urheiluvalmennuksen.

Parolan Pyörähuolto on pyöräilijän pyöräliike. Yrittäjä Antti Munnukka tarjoaa sekä välineet, huollot että tarvittaessa myös maastoajokoulutuksen ja urheiluvalmennuksen.

? Se on muodostunut jonkinlaiseksi johtoajatukseksi. Alueella on selvästi ollut jonkinlainen aukko laadukkaissa pyöräilijän palveluissa, yrittäjä Antti Munnukka sanoo.

Trekin X-Caliberia voi luonnehtia markkinoiden parhaaksi tonniluokan maasturiksi.
Maastopyörien lisäksi myös Trekin fatbiket ja maantiepyörät ovat iskemässä kunnolla läpi.

Yrityksen pihalla komeilee näytekappale ammattilaistalli Trek-Segafredon käyttämästä täyshiilikuitupyörä Trek Domane SLR:stä, jota lajin ehdottomat huiput käyttävät kevään klassikkoajoissa.

? Trekille on tyypillistä jatkuva uusien innovaatioiden etsiminen.

Pyörä on julkistettu vasta muutama päivä ennen jutuntekoa, joten tarvittaessa nämä yhdysvaltalaismerkin innovaatiot kulkeutuvat nopeasti myös Hämeenlinnan seudulle.

TrekNetSivutoimisena yrityksenä, yrittäjän pitkän oman harrastus- ja valmennustaustan turvin aloittanut Parolan Pyörähuolto on pääsiäisestä asti ollut auki säännöllisesti ja kokopäiväisesti. Munnukan mukaan näin mennään ainakin syksyyn asti.

? Sitten katsotaan, mihin suuntaan bisnes menee.

Trek on jo löydetty hyvin ja X-Caliberin kampanjan lisäksi Trek on laskenut muidenkin malliensa hintoja toukokuun 27 päivään asti.

Parolan Pyörähuolto on paitsi Trekin auktorisoitu merkkiedustaja, myös merkin täysivaltainen huoltoliike. Ja saman katon alta saa niin valmennuspalvelut kilpaurheiluun kuin 2.5. alkavan, viisi kertaa kattavan maastopyöräilyn starttikurssinkin.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.