Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

MOBIILIASIOINTI: OmaVahvistus tunnuslukusovellus helpottaa asiakkaiden digitaalista pankkikokemusta

Kuvakaappaus: App Store.

OmaSp ottaa käyttöön OmaVahvistus ?tunnuslukusovelluksen. Uudella sovelluksella asiakas voi tunnistautua ja vahvistaa pankin verkkopalvelun tapahtumia, joihin on aiemmin käyttänyt avainlukulistaa tai mobiilivarmennetta. OmaVahvistus toimii pankin henkilö- sekä yritysasiakkaille avaintunnuskortin rinnalla.

Asiakas voi ottaa OmaVahvistus -tunnuslukusovelluksen käyttöön, kun hänellä on voimassa oleva verkkopankkisopimus eli käyttäjätunnus, salasana ja avaintunnuskortti. OmaVahvistus -sovelluksen käyttöönoton yhteydessä määritetään oma 4-numeroinen PIN-koodi, jonka avulla asiakas voi jatkossa vahvistaa verkkopalvelun tapahtumat. PIN-koodi on henkilökohtainen.

OmaVahvistus -sovelluksen käyttöönottoa ja käyttöä varten asiakas tarvitsee älypuhelin tai muun mobiililaitteen. Uusi sovellus on ladattavissa Play- ja App Store -sovelluskaupoissa.

? Olen tyytyväinen, että voimme jälleen parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta. Tällä kertaa parannamme asiakkaiden henkilökohtaista digitaalista palvelukokemusta. OmaVahvistuksella on helppo tunnistautua ja vahvistaa verkkopalvelun tapahtumia. Asiakkaamme voivat halutessaan jatkaa myös avaintunnuskortin käyttöä. Kehitämme uudistuksia aina asiakkaiden tarpeista. Jokainen saa kuitenkin valita asiointitapansa ja -kanavansa, kertoo viestintäjohtaja Minna Sillanpää.

OmaVahvistuksen käyttöönotto

  1. Lataa OmaVahvistus-sovellus Play- tai App Store-sovelluskaupasta.
  2. Ota OmaSp:n verkkopankkitunnus saataville.
  3. OmaVahvistuksen-sovelluksen lataamisen jälkeen käy lyhyt käyttöönoton prosessi
  4. Syötä OmaVahvistukseen ensin verkkopankin käyttäjätunnus, salasana sekä pyydetty tunnusluku avaintunnuskortista.
  5. Valitse tämän jälkeen oma henkilökohtainen nelinumeroinen PIN-koodi. Tätä koodia käytät jatkossa aina vahvistaessa verkkopankin tapahtumia sovelluksella.
  6. Lopuksi voit nimetä käyttäjäprofiilin, jonka avulla voit erottaa saman laitteen useammat käyttäjät.
  7. Sovellus on valmis käyttöön. (Lähde: OmaSP)

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.