Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

LähiTapiola: Sankarikoulutusta ja avajaiskakkua

LähiTapiola on käynnistänyt maanlaajuisen alkusammutuskoulutuksen nimeltä Sankarikoulutus, joka antaa taidot kodin tai jopa ihmishengen pelastamiseen. Maksuttomaan alkusammutuskoulutukseen pääsee jopa 100.000 henkilöä.

Sankarikoulutus vastaa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön SPEK:in ja Suomen Palopäällystöliiton AS1-koulutusta. Koulutuksen suorittaneet saavat todistukseksi AS1-alkusammutuskortin. Koulutukseen kuuluu teoriaosuus yleisestä paloturvallisuudesta ja käytännön harjoitus.

IMG_1753

Minna Salo sammuttaa Forssan Turvatekniikan Ville Innon opastuksella.

LähiTapiola Loimi-Häme järjestää Sankarikoulutuksia 3.600 henkilölle. LähiTapiola Hämeenlinnan Prisman toimisto järjesti yhteistyökumppaninsa Forssan Turvatekniikan kanssa kaksi koulutusta tiistaina 19.4.. Yhteensä tiistain koulutuksiin osallistui 35 henkilöä.

Hämeenlinnalainen Minna Salo osallistui Sankarikoulutukseen osittain tutkintonsa edellyttämänä. Minna opiskelee viimeistä vuotta klinikkaeläinhoitajaksi Tampereen Ahlman Instituutissa ja hänen tulee yhtenä koulutuksen osana suorittaa alkusammutuskoulutus.

? Tällaisille koulutuksille on tarvetta. Paloturvallisuusasiat ovat yleisesti kotitalouksissa kehittyneet, mutta käytännön kokemus auttaa toimimaan tarpeen vaatiessa. Meiltä löytyy kotoa palovaroitin ja sammutuspeitto, Minna Salo kertoo.

Salo ei ole aiemmin kokeillut alkusammutusta käytännössä.

? Käytännön harjoitukset olivat kivoja ja yllättävän helppoja. Nopeasti sammui tuon kokoiset tulet.

Huhtikuun alussa avautuneen uudistetun LähiTapiolan Loimi-Hämeen toimipisteen avajaisia vietettiin samana päivänä Sankarikoulutuksen kanssa. Toimisto sai uuden sisustuksellisen ilmeen lisäksi myös uuden paikallispalvelupäällikön Petteri Salmisen. Petteri Salminen työskenteli edelliset 15 vuotta Elisan palveluksessa, viimeisimpänä yritysmyynnin puolella Account Managerina.

Yritysten ICT-ratkaisuista yksityis-, ja yrityspuolen asiakkaiden elämän ja menestyksen turvan ratkaisuihin sekä franchising-yrittäjäksi ryhtyminen on sujunut luontevasti.

? Minua on aina kiinnostanut yrittäjyys. Olen nähnyt edellisessä työssäni asiakkaiden intohimon ja palon omaan yrittäjyyteensä ja omaan tekemiseen, Petteri Salminen kertoo.

Muutaman viikon kokemuksella Salmisella on jo näkemys alan tarpeista.

? Ensimmäiset viikot ovat olleet todella vauhdikkaita ja hyvin asiakkaat ovat löytäneet toimistollemme. Henkilökohtaisen vakuutusturvan varmistaville tapaamisille on selvästikin tarvetta.

? Ei ole yhtä tai kahta ratkaisua mikä sopisi kaikille. Kannustankin ihmisiä haastamaan itsensä ja varmistamaan oikean vakuutusturvan. Tässä meidän ammattilaiset osaavat auttaa, Salminen vakuuttaa.

Petteri Salminen, palveluneuvoja Anu Koskinen ja edustaja Petri Rantamäki olivat juhlatunnelmissa avajaispäivänä. Edustaja Jarmo Käki aloittaa 2.5.2016.

Paikallispalvelupäällikkö Petteri Salminen, palveluneuvoja Anu Koskinen ja edustaja Petri Rantamäki olivat juhlatunnelmissa avajaispäivänä. Jarmo Käki aloittaa edustajana 2.5..

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.