Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Järjestöt naisyrittäjien asialla

Yrittäjänaiset, Maa- ja kotitalousnaiset ja Taitoliitto järjestävät verkostoitumis- ja infotilaisuuksia mikroyrittäjyyttä suunnitteleville tai sitä vasta pohtiville naisille. Järjestöt toteuttavat yhteistyössä 14 Minustako mikro -tapahtumaa eri puolilla Suomea marraskuun viikolla 47. Hämeenlinnassa tilaisuus järjestetään Tiirinkosken Tehtaalla tiistaina marraskuun 22. päivänä kello 18 (Ilm. 15.11. mennessä satu.nokkonen(a)maajakotitalousnaiset.fi).

Minustako mikro -tilaisuuksissa kuullaan yrittäjiksi ryhtyneiden kokemuksia ja saadaan tietoa yrittäjyydestä. Lisäksi tapahtumissa voi keskustella yrittäjyydestä asiantuntijoiden kanssa sekä verkostoitua ja tavata muita yrittäjyydestä kiinnostuneita tai jo yrittäjänä toimivia naisia.

Mikroyrityksillä tarkoitetaan alle 10 henkeä työllistäviä yrityksiä. Lähes 94 % suomalaisista yrityksistä on mikroyrityksiä. Vain kolmannes suomalaisista yrityksistä on naisten omistamia. Tutkimusten mukaan naisilla on korkeampi aloittamiskynnys yrittäjäksi ryhtymiseen kuin miehillä. Naiset haluavat saada mahdollisimman paljon tietoa ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Lisäksi naiset arvostavat vertaistukea ja mahdollisuutta pohtia omaa yrittäjyyttään kannustavassa ja toisia kunnioittavassa ilmapiirissä.

Viikolla 47 vietetään Euroopan laajuista pienten ja keskisuurten yritysten teemaviikkoa. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.