Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

HOPEn Toivonpäivän tunnustus Viola&Maxille

Toivonpäivänä Hope-hyväntekeväisyysyhdistys jakaa vuosittain tunnustuksen yhdelle yhteistyökumppanille, joka on ollut tukemassa ja auttamassa heidän työtään Suomen vähävaraisten  lapsiperheiden hyväksi. Tänä vuonna tunnustuksen sai lasten- ja nuorten vaate- ja kenkämyymälä Viola&Max.

ViolaMax on on auttanut Hopea jo yli kaksi vuotta. Pieneen piskuiseen liiketilaan on voinut tuoda lahjoituksia; hyväkuntoisia vaatteita ja leluja. Tilassa on nyt myös rahakeräyslipas. Samoin Viola&Max lahjoittaa aina uudet pienet pintavialliset kengät tai viimeiset erät uusia vaatteita Hopelle.

Tällä hetkellä Hopella on menossa “Kesäkassi”-keräys. Tämän vuoden teema on elämys- ja virkistystoiminta ja sen mahdollistaminen vähävaraisille lapsiperheille. Kesäkassilahjoituksia voi viedä Viola&Maxiin Kauppakeskus Goodmaniin kaupan aukioloaikana 14.6. asti. Lahjoituksia otetaan vastaan myös Hopen varastolla, Parolantie 13, keskiviikkona 8.6. kello 17?18.30.

Kesäkassiin voi ostaa esimerkiksi saippuakuplia, pelikortit tai keksejä tai vaikka lippuja kivoihin kesärientoihin. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.