Maanantai 17.06.2024
Nimipäivät: Urho

Tuuli:
 

Hämeen Yrittäjiltä liitokokousaloite yrittäjien hyvinvoinnista

Hämeen Yrittäjien hallitus 2023?2024. Alarivissä: Minna Nissilä (varapj.), Janne Lintukorpi (pj.), Petra Pulkkinen (varapj.) ja Jarmo Laukkanen (varapj.). Ylärivissä: Marinka Wuorenmaa (jäsen), Juha Ketola (varaj.), Teemu Kajava (jäsen), Emma Iivonen (varaj.), Petteri Pullola (jäsen), Jouni Lehtonen (jäsen), Anne-Mari Aalto (varaj.), Maija Natunen (varaj.), Elina Kallionpää (varaj.) ja Tiina Siika (jäsen). Kuva: Pasi Nuutinen.

Hämeen Yrittäjät on päättänyt esittää Suomen yrittäjien liittokokoukselle yrittäjän hyvinvoinnin, erityisesti ennakoivan terveyttä edistävän toiminnan, ottamista mukaan järjestön keskeiseksi vaikuttamisen tavoitteeksi.

? Yrittäjällä tulisi olla samat mahdollisuudet ennakoivaan työkyvyn ja terveyden ylläpitoon, kuin palkansaajalla. Kysymys on kansantaloudellisesta säästöstä ja toisaalta suomalaisen yhteiskunnan peruspilarien, yhdenvertaisuuden ja oikeudenmukaisuuden toteutumisesta, esityksessä todetaan.

Yrittäjäjärjestön alueyhdistyksen puheenjohtajavaali käytiin tammelalaisen Janne Lintukorven ja janakkalalaisen Petra Pulkkisen kesken. Tiukka vaali kääntyi Lintukorven eduksi äänin 26?22. Petra Pulkkista ehdotettiin ja hänet valittiin varapuheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajiksi valittiin myös kokousnuijansa seuraajalleen luovuttava nykyinen puheenjohtaja Minna Nissilä Tammelasta ja Jarmo Laukkanen Lopelta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.