Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

Brunssit ja salaattibuffet tulivat Hoffille

Wetterhoffin talossa Palokunnankadulla toimivan Cafe Hoffin toiminta on syyskuun aikana muotoutunut uusien yrittäjien, Anna ja Sami Malmstenin näköiseksi. Näkyviä muutoksia ovat kahvileipävitriini ja takaseinän tarjoilukalusteet, joita täydentää nyt salaattibuffetkärry.

Kahvileipävitriini on yksi uusien yrittäjien hankinnoista Cafe Hoffiin.

Kahvileipävitriini on yksi uusien yrittäjien hankinnoista Cafe Hoffiin.

Hoffin entisen lounasajan tilaussalaatin on siis korvannut salaattibuffet, jonka hinta määräytyy annoksen painon mukaan. Keittolounas on tarjolla entiseen tapaan.

? Salaattinsa voi koota monipuolisesti vihanneksista, hedelmistä, juustoista, lohesta sekä kanasta ja myös pastaa on usein tarjolla. Valikoima määräytyy kysynnän mukaan, lupaa Sami Malmsten.

? Kahvilaan olemme tuoneet mukanamme Cafe Kaunosta tutut, itse leivotut korvapuustit. Valtaosa muista kahvileivistä tulee Sokerileipuri Suomiselta, kertoo Sami Malmsten.

Cafe Kaunon toiminta jatkuu ennallaan entisessä Kauppakeskus Linnassa. Sieltä tutut erikoiskahvit laajentavat nyt myös Hoffin tarjontaa. Sami on siirtynyt täysipäiväisesti Hoffille, jossa syyskuussa on ehditty jo kokeilla myös lauantaibrunssia.

? Olemme pitäneet brunssia vähän harjoittelumielessä ja palaute on ollut hyvää. Buffetissa on ollut tarjolla luomupuuroa, leipää, mysliä, vihanneksia, hedelmiä, lohta ja tuoretta pullaa.

Tarjonnan suhteen Sami lupaa kuunnella asiakkaiden toiveita. Hoffi on avoinna arkisin kello 10?17 ja lauantaisin kello 10?14.

? Kahvilatilaa on myös kyselty paljon tilaisuuskäyttöön, ihmiset haluavat pitää täällä pienempiä tilaisuuksiaan, kertoo Sami.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.