Lauantai 15.06.2024
Nimipäivät: Vieno, Moona, Viena

Tuuli:
 

Auto-Ilveksestä osa Autosalpaa

Volvo on ollut Auto-Ilveksen edustuksessa alusta alkaen.

Hämeenlinnan Ruununmyllylläkin toimiva Auto-Ilves Oy on tänään siirtynyt osaksi Autosalpa-ryhmää.

Auto-Ilves Oy:n liiketoiminta ja nimi ovat siirtyneet Autosalpa Oy:lle ja kiinteistöt Neris Holding Oy:lle. Koko Auto-Ilveksen henkilökunta jatkaa vanhoina työntekijöinä Autosalpa-ryhmässä.

Auto-Ilves Oy:n liikevaihto oli viime vuonna noin 35 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa työskenteli vuodenvaihteessa 50 henkilöä. Autosalpa Oy:n vastaavat luvut viime vuodelta ovat 135 miljoonaa euroa ja 168 henkilöä.

Autosalpa jatkaa liiketoimintaa samalla merkkiedustuksella sekä Hämeenlinnassa että Hyvinkäällä Auto-Ilveksen entisissä liiketiloissa.

– Maantieteellisesti Auto-Ilveksen toimialue osuu sopivasti Autosalvan länsipuolelle, ja lisäksi merkkiedustukseen kuuluu samoja merkkejä, toteaa Autosalpa Oy:n toimitusjohtaja Marjukka Sirén tyytyväisenä.

Myyjänä kaupassa on ollut Auto-Ilveksen omistaja ja toimitusjohtaja Pertti Liuksiala. Osapuolet ovat sopineet, että kauppasummaa ei julkisteta.

Auto-Ilves on perustettu vuonna 1986. Sillä on jo pitkät perinteet autokaupan toimijana ja Volvo-jälleenmyyjänä: Volvo on ollut Auto-Ilveksen edustuksessa alusta alkaen.

Auto-Ilveksen toimitusjohtajana vuodesta 2007 alkaen toiminut Pertti Liuksiala toteaa Autosalpa Oy:n tiedotteessa, että matka Auto-Ilveksen ohjaksissa on ollut antoisa:

– Olen saanut tuoda oman osaamiseni Auto-Ilveksen toiminnan kehittämiseen. Viimeiset vuodet ovat olleet äärimmäisen haastavia autokaupan kannalta, mutta olemme saaneet asiakkailtamme luottamuksenosoituksia, jotka ovat kantaneet näiden vaikeiden vuosien ylitse. Tästä kiitos asiakkaillemme sekä henkilökunnalle, joka on antanut loistavan panoksen yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi, toteaa Liuksiala.

Liuksiala luovuttaa mielellään yrityksen Autosalvan osaaviin käsiin:

– Heiltä löytyy nuorta intoa ja osaamista Auto-Ilveksen kehittämiseen. Auto-Ilves on ollut koko historiansa ajan perheyritys ja sellaisena se säilyy nytkin ? Sirénin perheessä.

Volvo Car Finland Oy:n toimitusjohtaja Lasse Ahlstedt kiittää Pertti Liuksialaa erinomaisesta toiminnasta Volvo -liiketoiminnan hyväksi sekä toimimisesta esimerkillisenä yrittäjänä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.