Torstai 22.02.2024
Nimipäivät: Tuulikki, Tuuli, Tuulia, Hilda

Tuuli:
 

Viimeinen ruoka- ja kuvataidetta yhdistelevä Elämysten ilta luvassa lauantaina

Hämeenlinnan taidemuseon ja Ravinteli Vintin yhteistyö, opastetun näyttelykierroksen ja viiden ruokalajin illallisen yhdistävä Elämysten ilta järjestetään tulevana lauantaina viimeistä kertaa. Elämysten ilta tarjoaa nautintoa silmille ja sielulle Vexi Salmi ja ystävät -näyttelyn ja näyttelyn inspiroiman viiden ruokalajin menun kautta: illat alkavat taidemuseolta alkumaljoilla, ja oppaan johdolla tutustutaan Vexi Salmi ja ystävät -näyttelyn teoksiin. Illan kruunu on Ravinteli Vintin viiden ruokalajin menu, joka on saanut inspiraationsa näyttelyn teoksista.

– Luvassa on runsaasti makuja luonnosta, esimerkiksi paikallista kuhaa ja friteerattua jäkälää, kertoo Ravinteli Vintin ravintoloitsija Joakim Parkkonen.

– Menun suunnittelu näyttelyn teoksien pohjalta on antanut meille taas mahdollisuuden käyttää luovuutta ja toteuttaa intohimoamme mitä parhaassa muodossa. Tällaiset projektit ovat kaiken tekemisemme suola, Parkkonen jatkaa.

Paikat Elämysten iltaan ovat varattavissa Ravinteli Vintin varausjärjestelmän kautta. Samalla kevään ajan Ravinteli Vintissä tarjolla ollut näyttelyn teosten inspiroima menu on viimeistä kertaa tarjolla, kun Vintti sulkee ovensa Verkatehtaan kattoremontin vuoksi. Näyttely Vexi Salmi ja ystävät on esillä Hämeenlinnan taidemuseossa ensi lokakuuhun saakka.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.