Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

VALINNAT: Kuvaja jatkaa Hämeenlinnan Yrittäjien johdossa

Hämeenlinnan Yrittäjien sääntömääräinen syyskokous pidettiin keskiviikkona 18.11. Lammin Säästöpankin Hämeenlinnan konttorin kokoustiloissa. Syyskokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016.

Hämeenlinnan Yrittäjät pitää tärkeänä, että Hämeenlinnassa on ajantasainen palvelujen järjestämistä ja hankkimista kuvaava strateginen ohjeistus, palvelusetelien käyttöön ottamista ja käytön laajentamista edistetään lisäämään kaupunkilaisten valinnanvapautta sekä yritysvaikutusten arviointi varmistetaan osaksi kaupungin arjen avointa valmistelua kaupunginhallituksessa, lautakunnissa ja viranhaltijoiden merkittävimmissä päätöksissä.

Yhdistys myös haluaa yrittäjyyskasvatuksen osaksi Hämeenlinnan strategiaa. Hämeenlinnan Yrittäjät haluaa, että elinkeinopoliittisen neuvottelukunnan toimintaa kehitetään siten, että se on kunnan strateginen elinkeinoelämän ja yrittäjyyden asiantuntijaelin, tavoitteena sen tiiviimpi ja nykyistä varhaisempi osallistuminen päätöstenteon valmisteluun ja päätösten vaikutusten arviointiin. Yhdistys osallistuu omalta osaltaan elinvoimaohjelman toteuttamiseen Linnan Kehitys Oy:n ja kaupungin kanssa.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi toimintavuodelle 2016 valittiin uudelleen Annemari Kuvaja (HML Kaisan Kukka Oy). Hallituksen jäseniksi erovuoroisten tilalle vuosiksi 2016?2017 valittiin uudelleen Katri Selin-Nurmi (Valiomies Selin Oy), Susanna Lohjelm (Hämeen Kopiotalo Oy) ja Mika Selinko (Hämeen Lasitoimi Oy) sekä uutena Miia Peltola (Hämeen Autosähkö Oy).

Hallituksen jäseneksi vuodeksi 2016 valittiin Jarkko Hyvärinen (Japira-Rakennuspalvelu Oy). Samuli Veijalainen (Metallisorvaamo Veijalainen Oy), Ollipekka Laine (Kellokeskus Laine Oy) ja Varpu Talvirinne (Tiliasema Tilitoimisto Varpu Talvirinne jatkavat syyskokouksessa 2014 valittuina toisen vuoden. Tilintarkastajaksi vuodelle 2016 valittiin Heikki Itkonen HTM ja varatilintarkastajaksi Aulikki Vuorela HTM. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.