Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Vakaata suosiota nauttiva Rytmihäiriö saapuu Suistolle

Uusi levymme on transsendenttinen järjellä ymmärrettävästä maailmasta irtautumisen kokemus. Väkeviä tarinoita viinaanmenevällä mielenlaadulla siunatun kansakuntamme synkistä puolista raskaan gambinagrooven säestämänä, toisin sanoen riffinpalvontaa ja mielipuolisuuden julistusta – eli siis yhdistelmä joka sopii kuin gini vermuttiin, Rytmihäiriö kuvailee.

Rytmihäiriö musisoi Suistolla perjantaina 2.11. Bändi kutsuu musiikkiaan nimellä surmacore, joka on yhdistelmä nopeaa hardcorea ja metallin rankempia alalajeja.

?Rytmiksen” lämmittelijänä toimii hämeenlinnalainen kvartetti My Kundalini, joka perustettiin tarpeelle luoda kosmista musiikkia ilman rajoja.
– Mutta koska mailmassa on rajat ja perinteet, päädyimme kuulostamaan siltä kuin Black Sabbath ja Entombed olisivat saaneet lapsen, jolla on yhtä iso ego kuin Glenn Danzigilla, My Kundalinin primus motor Jukka-Pekka Miettinen veistelee.

Rankoissa sanoituksissaan Rytmihäiriö käsittelee yhteiskunnan ulkopuolelle ajautuneiden ihmisten kohtaloita ja edesottamuksia, joissa alkoholi ja henkirikokset ovat usein läsnä.

28. syyskuuta Rytmihäiriö julkaisi uuden albumin nimeltä Gambinapsykoosi. Yhtyeen seitsemännen albumin avasi toukokuussa ilmestynyt single Spurgurituaali.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.