Torstai 23.05.2024
Nimipäivät: Lyydia, Lyyli

Tuuli:
 

Teräsmiehet joulufiilistelevät lahjakeräyksellä

Syksymmällä kerättiin nalleja, nyt joululahjapuketteihin leluja. Arkistokuvassa Steelersin Timo Johansson seuraa, kun Blue Foxin Mikael Nylund torjuu.

Syksymmällä kerättiin nalleja, nyt joululahjapuketteihin leluja. Arkistokuvassa Steelersin Timo Johansson seuraa, kun Blue Foxin Mikael Enlund torjuu.

Steelers jatkaa hyväntekeväisyystempauksiaan. Teräsmiesten sunnuntain liigaottelussa Kooveeta vastaan kerätään leluja lahjoitettavaksi Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeenlinnan jaokselle, jonka toimesta ne jaetaan vähävaraisille lapsiperheille.

Lahjan mukanaan tuoneet perheet pääsevät otteluun 15 eurolla, oli perhe sitten minkä kokonen tahansa.

Toiveissa on ostopakkauksessaan oleva lahjoitettava pieni lelu, kuten pikkuauto tai nukke. Lelu ei saa olla lahjapaketissa, jotta lelu on tarkastettavissa.

Perhepelin lipputarjouksen voi lunastaa näyttämällä joululahjaa lipunmyynnissä, josta saa myös ohjeet mihin lelu hallissa jätetään.

Ottelu alkaa sunnuntaina 20.11. kello 18 Hämeenlinnan salibandypyhätössä Elenia Areenalla jonne myös lajin erikoisliike Baldosport Finland avasi äsken toimipisteensä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.