Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

Tekonurmikenttä seurojen ulkopuoliseenkin käyttöön

Parolan Visan vihreäpaidat isännöivät talvella 2015 ottelua Pullerin tekonurmella. Nyt tekonurmea lanseerataan seurojen ulkopuoliseenkin käyttöön.

Parolan Visan vihreäpaidat isännöivät talvella 2015 ottelua Pullerin tekonurmella. Nyt tekonurmea lanseerataan seurojen ulkopuoliseenkin käyttöön.

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy on käyttäjien kanssa keskusteltuaan päättänyt avata Hämeenlinnan Urheilupuiston tekonurmikentän seurojen ulkopuoliselle käytölle. Kenttä on käytettävissä 1.2.?31.5.2016 kello 8.00 ja 22.00 välisenä aikana niinä aikoina, kun siellä ei ole varattuja vuoroja ja Urheilupuiston alueella on henkilökuntaa. Käytäntö on ehdollinen ja edellyttää, että kentän varatut vuorot eivät tästä syystä vähene, eikä kentällä tapahdu ilkivaltaa tai muita häiriötekijöitä, jotka häiritsevät kentän huolto- ja kunnossapitoa tai seurojen maksettujen vuorojen käyttöä. Jos tällaisia häiriöitä tai varauksien vähenemistä tästä syystä tapahtuu, niin kokeilusta luovutaan.

Käytäntöä on mahdollista jatkaa syksyllä 2016, jos se osoittautuu hyväksi ja toimivaksi. Tekonurmikentällä tehdään ne auraus- ja puhdistustoimet, jotka ovat tarpeen varattujen vuorojen käytön kannalta. Liikuntahalliyhtiö toivookin käyttäjiltä vastuullisuutta ja yhteistyötä, jotta käytäntöä voitaisiin jatkaa tulevina talvinakin. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.