Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

Tavi takaisin Kerhoon – Kuusiston sopimus purettu

HPK ja Janne Tavi ovat solmineet pelaajasopimuksen kaudelle 2019-2020. 29-vuotias laitahyökkääjä siirtyi Kerhoon helmikuun siirtorajalla ja oli tärkeä palanen HPK:n mestaruuteen päättynyttä playoffs -saagaa. Tavi teki playoffsien 18 ottelussa kuusi maalia ja oli pudotuspelien maalipörssin toinen Kärppien Ville Leskisen jälkeen.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola näkee Tavin tärkeänä joukkueelle myös alkavalla Liiga-kaudella.

– Janne on erittäin monipuolinen pelaaja, jota joukkue ensi kaudelle tarvitsee. Pelillisesti pystyy pelaamaan monipuolisesti kentässä kuin kentässä tarvittavaa roolia. Keskustelut aloitettiin jo toukokuussa ja on hienoa, että pääsimme maaliin ja Janne liittyy joukkueeseen heti elokuun alusta.

HPK ja Jaakko Kuusisto ovat purkaneet pelaajasopimuksensa.

– Purimme sopimuksemme yhteisymmärryksessä. Suunnitelmassamme ei ollut pelillistä roolia Jaakolle, joten on hänen pelillisen kehityksensä kannalta parempi, että hän siirtyy peliajan perässä muuhun seuraan.

HPK pelaa ensimmäiset harjoitusottelunsa elokuun toisella viikolla. Sibir Novosibirsk mittaa perinteiseen tapaan HPK:ta ensimmäisenä tiistaina 6.8. Valkeakoskella.

HPK:n 90-vuotisjuhlaturnaus on vuorossa Pohjantähti Areenassa 9.-10.8.2019. Turnauksessa pelaavat HPK, Frankfurt Löwen , Sibir ja Pelicans.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.