Perjantai 08.12.2023
Nimipäivät: Kyllikki, Kylli

Tuuli:
 

Street-O suunnistustapahtumien järjestämiselle kaupungin lupa

Kaupungin lupatarkastaja on myöntänyt luvan maksutta käyttää kaupungin alueita Street-O suunnistustapahtumien järjestämiseen Hämeenlinnassa marras- ja joulukuussa.

Viiden seuran eli Hauhon Sisun, Hämeenlinnan Suunnistajien, Hämeenlinnan Tarmon, Musta Neliön ja Turengin Sarastuksen järjestämiä tapahtumia on tiedossa Nummikeskukselle, Kaurialaan, Koulutuskeskus Tavastialle ja Ruununmyllylle.

Tapahtumat on kohdennettu erityisesti lapsiperheille ja kuntoilijoille, joilla ei välttämättä ole suunnistustaustaa tai jotka eivät uskaltautuisi menemään metsään. Street-O tapahtumassa kierretään rasteja 1 tunnin aikana ja kerätään niistä pisteitä.

Rasteja voi kiertää haluamassaan järjestyksessä ja haluamansa määrän. Rastipisteessä ei ole rastilippua tai muuta leimasinta vaan jokaiselle rastipisteelle on kartan takana kysymys, jonka vastaus löytyy vain pisteessä käymällä. Osallistujat suunnittelevat oman reittinsä, joten he hajaantuvat käytettävän alueen katuverkolle.

Arkistokuva Hämeenlinnan Suunnistajien kesäleiriltä 2017. Loppukisan viimeisellä rastilla piti selvittää sana-arvoitus, missä sijaitsee kisan maali.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.