Lauantai 27.04.2024
Nimipäivät: Merja

Tuuli:

Steelersille toinen maalin tappio SalBaa vastaan

Steelersin miesten nousu Salibandyliigaan vaatii kolme peräkkäistä voittoa liigajoukkue SalBasta. Sellainen on tilanne tiistain jälkeen, kun raumalaiset hakivat vierasvoiton Hämeenlinnasta lukemin 4?5 (0?2, 2?2, 2?1) maanantaina ottamansa 6?5-kotivoiton jatkeeksi. Liigapaikkaan tarvitaan kolme voittoa.

Markus Sipronen viimeistelee tutulta paikalta Steelersin 2?4-kavennuksen.

? 30 minuuttia pelasimme peliä, jota meidän ei ollut tarkoitus pelata ja viimeisten 30 minuutin ajan näytimme, mikä joukkue olemme, kommentoi Steelers-valmentaja Jani Järvinen.

Ottelun hahmot raumalaisittain olivat ykkösketjun sentteri Antti Keskitalo (2+0) ja ratkaisuhetkillä muun muassa Ville Lastikan pommit pysäyttänyt maalivahti Pasi Järvinen. Sekä avausmaalin että voittomaalin tehnyt Keskitalo piti ottelua tasaisena vääntönä.

Antti Keskitalo (6) kuittaa onnittelut ajassa 58:37 tekemästään voittomaalista.

SalBan Antti Keskitalo (6) kuittaa onnittelut ajassa 58:37 tekemästään voittomaalista.

? Tuloksellisesti kaksijakoinen ottelu, mutta loppupeleissä aika samanlainen ottelu kuin Raumallakin. Alku oli helppo, mutta sitten vastustaja sai draivin päälle. Maalin peli, mutta onneksi noin päin, kenttätapahtumiin nähden olisi voinut olla toisinkin päin, Keskitalo summasi.

Avauserässä Steelers ei saanut konettaan käyntiin juuri ollenkaan. Keskitalon ylivoimamaalin lisäksi pallon Steelersin verkkoon toimitti Jussi Tammi ja loput yritykset pysäytti erässä 11 kertaa torjunut maalivahti Jaakko Vahtokari.

Steelersin avausmaalin tehnyt Janne Ijäs on pelannut tasaisen hyvät playoff-pelit.

Jani Lehtoniemen (1+1) ja Miikka Sokan (1+2) toisen erän maalien jälkeen Steelersin rintama näytti jo hetken murretulta, mutta Janne Ijäs nostatti 647-päisen kotiyleisön tunnelmia 1?4-kavennuksellaan.

Ijäksen vasemmasta laidasta ampuma pallo yllätti siihen asti maalillaan kuin muurina torjuneen Pasi Järvisen ajassa 29:27, ja Markus Sipronen (Teemu Metsälä) ampui tutulta paikalta oikeasta laidasta 2?4-maalin paria minuuttia myöhemmin.

Päätöserän torjunnat, Järvinen 12, Vahtokari 3 kertovat, kummassa päässä kenttää palloa viimeisten 20 minuutin ajan enimmäkseen leivottiin. Kokeneet Timo Johansson ja Miiro Maunula (1+1) toivat maaleillaan Steelersin ansaitusti tasoihin.

Steelersin ainoa kahden pisteen pelaaja Miiro Maunula venyttää ottelun tasatilanteeseen 4?4 ajassa 49:44.

Kesken yksipuolisen Steelers-prässin Keskitalo toimitti pallon maaliin ajassa 58:37. Steelers rakensi lopussa vielä useita hyviä tasoituspaikkoja, mutta Järvinen oli maalillaan varma.

? Tekisi mieli palauttaa katsojille 1,5 erän pääsymaksut, tällainen pelaaminen ei vain ole hyväksyttävää. Raumalla saimme päälle hyvän boogien, mutta täällä olimme puolitoista erää lampaita, puhisi itsekriittinen Timo Johansson ottelun jälkeen.

? Lopussa saimme itsemme käyntiin, mutta se ei vain tällä tasolla riitä, hän jatkoi.

Ottelusarjan kolmas kohtaaminen pelataan Raumalla torstaina ja seuraavat ottelut tarvittaessa viikonloppuna.