Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

Steelers: Vahvistunut joukkue sarjassa toisena

steelersPalkki

Steelersin naisjoukkue löytyy 1.-divisioonan kärkipäästä sijalta kaksi. Viime kaudella Salibandyliigassa pelannut joukkue on vahvistunut viime kaudesta ja pelannut mainion alkukauden. Vauhdikasta peliä pelaava joukkue on hävinnyt kauden 11 ottelustaan vain kaksi. Joukkueen seuraava kotipeli Elenia Areenalla on lauantaina 19.12. kello 17 Karhuja vastaan.

Viime kaudella liigassakin mukavasti tehoja iskenyt laituri Roosa Kankare, 18, haluaa kehittyä yksilönä ja osana joukkuetta.

Roosa Kankare.

Roosa Kankare.

? Aloitin pelaamisen vuonna 2008 Forssan Suuppareissa. Tämän kauden joukkueessa on hienoa hyvä fiilis joukkueen sisällä. Tavoitteeni tällä kaudella on kehittää omaa fysiikkaa ja pelaamista mahdollisimman paljon, ja tietysti siinä sivussa nakutella pisteitä.

Ninja Lindholm, 26, edustaa naisten joukkueen kokeneempaa kaartia.

? Salibandyn aloitin vuonna 2002. Joukkueessamme on hienoa yhdessä tekeminen, ja toki tällä kaudella voittaminen on ollut isona plussana. Henkilökohtaisesti tavoitteena on edellisten kausien sairasteluiden jälkeen pelata ehjä kausi ja auttaa joukkuetta yhteisen tavoitteen saavuttamisessa.

Ninja Lindholm.

Ninja Lindholm.

? Yhtään kaksinkamppailua ei lähdetä häviämään. Eikä tietenkään haittaa, jos edellisen 1.-divisioonassa pelaamani kauden pistesaldo ylittyy.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.