Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:
 

Senioriliikuntakortin myynti alkaa

Vuoden 2018 Senioriliikuntakortin myynti alkaa 4.12.2017. Kortin voi ostaa Hämeenlinnan kaupungin palvelupiste Kastellista tai kirjastojen yhteydessä olevissa palvelupisteistä Hauholla, Kalvolassa, Lammilla, Rengossa sekä Tuuloksessa. Kortin hinta on 75 ? ja se on voimassa 1.1.?31.12.2018. Senioriliikuntakortin voivat ostaa 70 vuotta täyttäneet tai vuoden 2018 aikana 70 vuotta täyttävät hämeenlinnalaiset.

Hämeenlinnan uusittu uimahalli ja uimahallin kuntosali ovat käytettävissä ilman sisäänpääsymaksua maanantaista lauantaihin klo 15.00 saakka. Lammin uimahalli on käytettävissä maksutta kaikkina aukioloaikoina.

Etuihin kuuluu myös Hämeenlinnan Liikuntahallien Hauhon, Iittalan ja Rengon kuntosalien maksuton käyttö. Lisäksi kortilla saa alennuksia Kuntoilukeskus Anastaciumin, Aulangon kylpylän, Hämeenlinnan Tanssi- ja liikuntakeskuksen sekä Hämeenlinnan tasapainoklinikan hinnoista.

Senioriliikuntakortilla saa uimahallin kassalta Hämeenlinnassa uimahalliin kertarannekkeen ja Lammilla avaimen. Mikäli asiakkaalla on jo olemassa sarjaranneke, Senioriliikuntakortti-tuote voidaan ladata myös tälle rannekkeelle. Sarjarannekkeella erillistä käyntiä kassalla ei tarvita, vaan asiakas voi siirtyä suoraan kulkuportille. Sarjarannekkeita myydään viiden euron hintaan Hämeenlinnan ja Lammin uimahallien kassoilla.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.