Nimipäivät: Terttu, Tessa, Teresa

Tuuli:

Oona Kuronen voittoon Finnish Junior Tourilla

Oona Kuronen ylsi voittoon. Kuva: Juha Hakulinen

Tawast Golfin Oona Kuronen (15) voitti golfin junioreiden pääkiertueen Finnish Junior Tourin kuudennen osakilpailun Järviseudun Golfissa tiistaina.

Oonan voittotulos kaksipäiväisessä kilpailussa oli erinomainen par (70-74). Tyttöjen U18 maajoukkueryhmään toista vuotta kuuluva Oona kävi tiukan taistelun voitosta maajoukkuekaverinsa Virvik Golfin Matilda Svahnin kanssa, tytöt lähtivät toiseen kilpailupäivään tasatilanteesta kaksi alle 70 lyöntiä.

Oona onnistui kirimään finaalipäivänä kahden lyönnin voittoon. Kilpailun kolmanneksi sijoittui Wiurila Golfin Janet Isometsä tuloksella +5. Finnish Junior Tourin kilpailukausi jatkuu heinäkuun 25 päivänä Lahden Golfissa alkavissa reikäpelin Suomen mestaruuskilpailuissa, joissa Oona Kuronen puolustaa viime vuotista 16-vuotiaiden tyttöjen SM-titteliään.