Tiistai 20.02.2024
Nimipäivät: Heli, Helinä, Hely

Tuuli:
 

Liikuntahallien sisäliikuntapaikat avaavat ovensa huomenna

Etelä-Suomen aluehallintovirasto päätti perjantaina 4.2.2022 kumota aiemman sisäliikuntatilojen sulkua koskevan päätöksensä.

Päätöksen myötä sisäliikuntatilat ovat jälleen avoimia kaikenikäisille. Aikuisten harrastustoiminnan on mahdollista siis alkaa heti lauantaina.

Kilpailu-, ottelu- ja turnaustoiminnan yleisön osalta noudatetaan Aluehallintoviraston yleisötilaisuuksia koskevia päätöksiä.

Aluehallintoviraston päätös mahdollistaa sisäliikuntatilojen avaamisen kaikenikäisille mutta tiloissa on edelleen noudatettava tartuntatautilain 58 d § mukaisia ohjeita.

Kaikissa Liikuntahallien sisätiloissa toimitaan edelleen terveysturvallisesti. Kaikille yli 12-vuotiaille suositellaan kasvomaskin käyttämistä ja lisäksi sisätiloissa tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta sekä riittävästä etäisyydestä muihin. Liikuntapaikoille voi saapua vain täysin oireettomana.

Aikuisten salivuorot on peruttu Timmi-järjestelmästä aiemman päätöksen mukaisesti 9.2.2022 saakka. Vuorot eivät palaudu automaattisesti ja asiakkaille lähetetään toimintaohjeet maanantaina 7.2.2022.

Ryhmien on hyvä varmistaa ajantasainen käyttövuorojen tilatieto Timmi-järjestelmästä, osa perutuista aikuisten vuoroista on saatettu siirtää lasten ja nuorten harrastustoiminnan käyttöön. Timmiä ei päivitetä viikonlopun aikana, joten lauantain ja sunnuntain osalta oman vuoron käyttömahdollisuutta voi tiedustella suoraan hallien henkilökunnalta.

Poltinahon salibandyhallissa järjestettävä lasten ja aikuisten yhteinen temppulaari-toiminta pyörähtää jälleen käyntiin lauantaina 12.2.

Jääliikuntakeskus Hakion yleisöluistelut jatkuvat sunnuntaina 13.2.
Liikuntahallien omat ohjatut liikuntaryhmät starttaavat kevätkautensa maanantaina 14.2. Ohjaajat tiedottavat suoraan ryhmiensä asiakkaita.

Ensi viikon ulkoliikuntatarjonta löytyy Liikuntahallien nettisivuilta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.