Torstai 30.11.2023
Nimipäivät: Antti, Antero, Atte

Tuuli:
 

Kaj Källarsson HPK:n toimitusjohtajaksi

HPK Liiga Oy on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Kaj Källarssonin. Lempäälästä lähtöisin oleva 40-vuotias Källarsson saapuu Hämeenlinnaan joensuulaisesta Iivari Mononen Groupista, jossa hän toimii talous- ja henkilöstöjohtajana.

Källarsson aloittaa työt HPK:ssa marraskuussa. Tarkka aloituspäivä on vielä sopimatta ja liittyy hänen nykyisen työnsä lopettamiseen Joensuussa.

– Odottavilla ja hyvillä fiiliksillä saavun Hämeenlinnaan. On hienoa päästä mukaan urheilu- ja jääkiekkotoimintaan, jolle sydän on aina sykkinyt. Myös Hämeeseen palaaminen maistuu, kun Pohjos-Karjalasta kotoisin olevan vaimon kotiseudulla on nyt asuttu ja työskennelty, Källarsson kommentoi.

Kaj Källarsson on myös itse pelannut jääkiekkoa juniori-iässä, ja pelit jatkuivat aina silloiseen A-juniorien SM-sarjaan saakka. Uusi toimitusjohtaja on myös toiminut poikansa U10-kiekkojoukkueen valmentajana Jokipojissa.

– Kerhoa on tullut seurattua sen myötä, kun veljeni Tomi aikanaan muutti tänne. Tulen kuitenkin boksin ulkopuolelta enkä suoranaisesti lajin parista, jonka koen ehdottomasti tuovan lisäarvoa seuraan. Uskon että tässä tarvitaan niitä ominaisuuksia, joita tuon aiemmalta työuraltani. Olen myös pelannut kiekkoa juniorina, joten varmasti riittävä ymmärrys lajista on. Pystyn antamaan riittävän tuen urheilupuolellekin, Källarsson kertoo.

Kaj Källarssonin tavoitteena on johdattaa HPK:ta kasvuun, joka on tulevaisuudessa seuran elinehto ja menestystoiveiden perusta.

– Tulevaisuuden visiota on maalailtu, ja tarkoitus on nostaa Kerho seuraavalle tasolle niin taloudellisesti kuin kilpailullisestikin. Haluamme pystyä taistelemaan menestyksestä jatkuvasti ja jokaisella kaudella. Pala kerrallaan valetaan perusta, jonka päälle voidaan kasvua ja taloudellista vakautta rakentaa. Tämä kasvu alkaa sitten näkyä myös urheilullisella puolella. Tästä on hyviä esimerkkejä muualtakin, Källarsson kuvailee visiotaan.

HPK Liiga Oy:n puheenjohtaja Jyrki Louhi on iloinen toimitusjohtajahaun tullessa päätökseen.

– Yhtiön hallitus oli yksimielinen ja johdonmukainen. Hakijoita oli paljon, valintaprosessi oli pitkä ja kattava ja sen myötä saimme sellaisen henkilön, jota HPK tällä hetkellä tarvitsee. Kaj Källarssonilla on monipuolinen liiketoiminnan ja henkilöstöjohtamisen osaaminen ja kokemus. Hänellä on vahva näkemys HPK:n johtamisesta ja sen tulevaisuuden kehittämisestä, Louhi kommentoi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.