Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

Järvelä ratkaisi voittolaukauskisan Ässiä vastaan

Juho Järvelä koitti keskiviikkona HIFK:n Roope Taposen patjojen pitävyyttä. Kuva: Juha Reinikainen.

HPK palasi voittokantaan viimeisessä harjoitusottelussaan ennen liigakauden alkua, kun Ässät kaatui Porin Enersense-areenalla voittolaukauskisan jälkeen 3 – 4. Kerho johti avauserän jälkeen 1 – 2 Danick Martelin ja Sami Päivärinnan maaleilla. Markus Nenonen tälläsi toisen erän alkuun 1 – 3-maalin mutta patapaidat kirivät vielä tasoihin. Voittolaukauskisan ratkaisseen maalin teki Juho Järvelä.

HPK:n on lajijulkaisuissa väitetty olleen siirtomarkkinoiden häviäjä, mutta tiivis harjoitusottelukausi on Reskan analyysin mukaan nostanut odotuksia hämeenlinnalaisittain. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun Heikki Huttusen tai Danick Martelin kaltaiset pelaajat lyövät itsensä todella läpi oranssipaidassa ja rosterissa pitäisi myös löytyä leveyttä pitkään kauteen.

Huolia aiheuttaa hyökkääjä Eetu Tuulolan pitkä poissaolo loukkaantumisen takia. Lihapiirakkajonohuhujen tasoisia spekulaatioita nostatti keskiviikkona myös Ossi Ikosen avojäätörmäys HIFK-ottelun päätöserässä, jonka jälkeen hän ei enää jäälle palannut. Ikonen ei ollut kokoonpanossa myöskään eilen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.