Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

Iso saavutus hämäläiselle pesäpallolle: pelit käyntiin ensi viikolla

Hämeenlinnan Paukun Supertytöt aloittavat ylemmän jatkosarjan Suomen 12 parhaan tyttöjoukkueen joukossa kotiottelulla. Ottelu Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan pelataan Hämeensaaren Laguunilla tiistaina 7. kesäkuuta kello 18 alkaen. Otteluun on vapaa pääsy.

Paukun Supertytöt Roihu-voiton jälkitunnelmissa. Oikealla pelinjohtaja Toni Ojala.

Paukun Supertytöt Roihu-voiton jälkitunnelmissa. Takana oikealla pelinjohtaja Toni Ojala.

Paukun kanssa samassa alueellisessa jatkolohkossa ovat Nurmon Jymy, Seinäjoen Maila-Jussit, Porin Pesäkarhut, Rauman Fera ja Hyvinkään Tahko. Kaikki joukkueet kohdataan kahteen kertaan, kerran vieraissa ja kerran kotona. Tämän jälkeen molempien lohkojen neljä parasta jatkavat puolivälieriin, joista mitalipeleihin pääsee kahdella voitolla.

? Nyt jatkossa olevat joukkueet ovat todella kovia. Joukkueiden runko koostuu naisten ykköspesistä ja suomensarajaa sekä superpesistä pelaavista nuorista huippupelaajista, sanoo joukkueen taustaryhmään kuuluva Teemu Heikkilä.

? Tämä on iso saavutus hämäläiselle pesäpallolle, isompi kuin moni ymmärtää. Tällä saavutuksella Paukun tytöt näkevät konkreettisesti olevansa aivan Suomen huipulla omassa ikäluokassaan ja menossa kohti huippua myös naisten sarjoissa niin joukkueena kuin yksilöinäkin. Kovaa työtä tässä palkitaan, Heikkilä jatkaa.

? Supertytöt ovat jo useamman vuoden ajan harjoitelleet hyvin. Kaksi edellistä vuotta on harjoiteltu koviin peleihin ja vastustajiin tutustumista. Nyt on ollut todella hyvä treenitalvi takana todella ammattitaitoisten valmentajien kanssa Janan, Paukun ja Manse PP:n ringeissä. Tänä vuonna on myös mentaalinen puoli tuotu mukaan valmennustoimintaan. Tytöt treenaavat kuin huippu-urheilijat ja asenne on kohdallaan. (Reska.fi)
Lue Hämeenlinnan Paukun liitesivut 4.6. ilmestyneen Reska.fi:n näköislehdestä!

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.