Torstai 25.07.2024
Nimipäivät: Jaakko, Jimi, Jaakob, Jaakoppi

Tuuli:
 

HPK:n toimitusjohtaja vaihtuu

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Seitsemän vuoden ajan seuraa luotsannut Antti Toivanen on irtisanoutunut tehtävästään ja jatkaa urallaan eteenpäin uusien tehtävien pariin.

Toivanen lähtee seurasta hyvillä mielin ja jättää seuraajalleen hyvässä kasvussa olevan yhtiön.

– Haluan kiittää näistä seitsemästä vuodesta koko HPK-yhteisöä. Meillä on upea työympäristö, johon on joka päivä ollut mukava tulla töihin. Olen kiitollinen tästä intohimoisesta HPK-perheestä, jonka kanssa olen saanut toimia, Toivanen kiittelee.

Toivasen seitsemän vuoden aikana seura on ottanut merkittäviä edistysaskeleita. Erityisen merkittävää tulevaisuuden kannalta on, että seuran vakavaraisuusaste ja tase on saatu kuntoon ja se on kyennyt myös mittaviin investointeihin.

Urheilullisella puolella merkittävimmät saavutukset Toivasen aikana olivat Nuorten Suomen mestaruus 2017 sekä miesten Suomen mestaruus 2019.

– Olemme hallituksen kanssa tehneet aktiivista ja hyvää yhteistyötä, jotta yhtiö on kehittynyt vuosi vuodelta eteenpäin. Tätä kautta yhtiö on pystynyt tekemään satojen tuhansien eurojen investointeja halliin. Halliimme on hankittu LED-pintaa myyntimme tueksi sekä kehittämään halliolosuhteita. Lisäksi olemme ostaneet kaksi aitiota takaisin itsellemme, Toivanen kommentoi.

HPK on toiminut myös naisten jääkiekkoilun kehittämisen edelläkävijänä ottamalla naisten joukkueen Liiga-yhtiön sateenvarjon alle.

Tämä on mahdollistanut naisten joukkueen kehittämisen, kun pelaaminen on mahdollistettu ilman maksuja ja joukkueen toimihenkilöt ovat kyenneet toimimaan ammattimaisissa olosuhteissa.

Lisäksi junioritoimintaan on tehty huomattavia satsauksia päätoimisten valmentajien palkkausten muodossa.

Viimeksi kuluneen kauden aikana HPK sai maaliin laajamittaisen urheilujohtamisen uudistamistyön ja on rekrytoinut palvelukseensa uuden urheilujohtajan.

HPK Liiga Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jouni Monto kiittää Antti Toivasta kuluneesta seitsemästä vuodesta seuran toimitusjohtajana.

– Antti on ollut iso osa HPK:ta ja tehnyt isolla sydämellä työtä Kerhon eteen. Varsinkin uuden strategian mukaiset rekrytoinnit ja suunnitelmat olemme saaneet Antin johdolla eteenpäin. Iso kiitos Antille ja tsemppiä tuleviin hankkeisiin, Jouni Monto toivottaa.

Seuran hallitus käynnistää uuden toimitusjohtajan hakuprosessin ja tiedottaa asiasta kesän aikana.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.