Tiistai 25.06.2024
Nimipäivät: Uuno

Tuuli:
 

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n käytäntöjä toukokuun 13. päivään saakka

Valtioneuvosto on 30.3.2020 linjannut, että harrastustilat ja -paikat, uimahallit sekä muut urheilutilat pidetään suljettuina 13.5.2020 saakka. Hämeenlinnan Liikuntahallien osalta linjaus tarkoittaa tällä hetkellä seuraavia poikkeustoimia.

Verkkokauppa on suljettu toistaiseksi.

Liikuntahallit, koulujen liikuntasalit ja kaikki muut Hml Liikuntahallien liikuntatilat pysyvät suljettuina 13.5.2020 saakka. Harjoitusvuorot perutaan automaattisesti varausjärjestelmästä.

Hämeenlinnan ja Lammin uimahallit pysyvät suljettuina loppukevään. Kesätauon jälkeiset avautumisajankohdat päätetään myöhemmin. Hallit avautuvat joko normaalisti elo?syyskuussa tai aikaistettuna.

Lammin kuntosalin osalta on toistaiseksi voimassa määräaika 13.5.2020 saakka. Jo myytyihin uimahallien sarjalipputuotteisiin lisätään automaattisesti voimassaoloaikaa. Kuntosalin käyttöoikeuden pidentäminen tapahtuu automaattisesti.

Hämeenlinnan Liikuntahallien hallinnoimat kuntosalit Hauholla, Kalvolassa (Iittala-halli ja voimailusali), Lammilla, Loimua Areenalla, Rengossa ja Voutilakeskuksessa pysyvät suljettuina 13.5.2020 asti. Kuntosalien käyttöoikeuden pidentäminen tapahtuu automaattisesti.

Kaikki Hämeenlinnan jäähallit pysyvät suljettuina loppukevään. Harjoitusvuorot perutaan automaattisesti varausjärjestelmästämme.

Hämeenlinnan Urheilupuiston pesäpallokenttä sekä tekonurmi ja Kaurialan kenttä suljetaan 13.5.2020 saakka.

Kaikissa tiloissa liikkuminen on sallittua vain välttämättömissä tilanteissa. Urheiluseurojen varusteiden nouto liikuntapaikoilta on mahdollista arkisin klo 7.00-20.00. Yhteydenotto kyseiseen liikuntapaikkaan.

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n normaali ohjaustoiminta kevään osalta keskeytettiin. Liikunnanohjauspalvelut on kuitenkin reagoinut nopeasti muuttuneeseen tilanteeseen ja aloittanut uutta toimintaa.

Temppulaari ja yleisöluistelut ovat loppukevään osalta peruttu.

Liikuntalukkaritoiminta päättyi 13.3.2020 kuluvan kauden osalta.

Asiakaspalvelumme palvelee 16.3.2020 alkaen toistaiseksi vain puhelimitse ja sähköpostitse. Mahdolliset avainten palautukset myöhempänä ajankohtana. Avainten noudon osalta pyydämme yhteydenottoa etukäteen puhelimitse.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.