Sunnuntai 28.05.2023
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Verrattain selkeää
15°C
Tuuli: 9 m/s SSW
 

Ysäridiskon kuningatar Pandora Lammille

Ravintola Hovi Lammilla tarjoaa ysäridiskon ystäville unohtumattoman illan ensi lauantaina 8.4. Estradille astelee ruotsalainen eurodance-laulaja, unohtumaton Pandora. Vuonna 1993 hänen debyyttisinglensä Trust me nousi vuoden myydyimmäksi singleksi ja esikoisalbumi One of a Kind saavutti kultalevyn sekä Suomessa ja Ruotsissa.

Kakkosalbumi Tell The World julkaistiin 1995, ja sitä myytiin Skandinaviassa yli 100.000 kappaletta. Levyltä julkaistiin kolme singleä: Don’t You Know, The Naked Sun ja Tell the World.

Vuonna 2007 julkaistiin Pandoran uusin albumi Celebration, joka on tehty yhteistyössä United Dj’s ryhmän kanssa. Levy sisältää päivitetyt versiot Pandoran suurimmista hiteistä.

Levyn julkaisun jälkeen Pandora on keikkaillut ahkerasti Suomessa ja kiertänyt yökerhoja.

Huhtikuun aikana Pandora on keikkaillut Vaasassa ja Tampereella. Lammille Pandora tulee lauantaina 8.4. ja kiertue jatkuu Suomessa Kalajoen ja Kankaanpään kautta Joensuuhun.

Pandora saa uusia faneja jatkuvasti ja on saanut kiitosta hyvistä keikkavedoista. Keikoilla kuullaan uusien hittien lisäksi myös tutut ysäri-superhitit.

Luvassa on varsinainen 90-luvun juhlailta, sillä heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Himoksella Jämsässä pidettävän Jysäri-festivaalin oma Dj Ice K liekittää tanssilattiaa isoimmilla eurodancen ja 90-luvun hiteillä. Dj Ice K on toiminut dj:nä vuodesta 1994 ja on ollut mukana festivaalin toiminnassa alusta asti.

? Ice J on party-dj viimeisen päälle! Hänen keikkasettinsä sisältää varmasti energistä ja menevää musiikkia, lupaa Ravintola Hovin ravintolapäällikkö Matti Järvelin.

Järvelin on luotsannut Ravintola Hovia vuoden vaihteesta, kun ravintolan liiketoiminta siirtyi tamperelaiselle Iida Maria Ozanille. Ozan pyörittää myös yökerho Club Tunnelin toimintaa Tampereella, mutta työskentelee toisinaan myös Lammilla.

Hovissa on panostettu live-esiintyjiin. Keikalla on nähty paikallisia bändejä kuten Irwokkaat ja Massive Issue viime viikonvaihteessa, mutta myös Francine ja Juha Tapion tribuuttibändi Tapionautit ovat jo ehtineet esiintyä Hovissa. Hovissa on satsattu myös vieraileviin tiskijukkiin bändien ohella.

Matti Järvelin itse tunnustaa olevansa kova kasari- ja ysärifani, mikä näkyy talon esiintyjävalinnoissa. Järvelin on muun muassa Pandora-fani viimeisen päälle, joten ruotsalaistähden saaminen Hoviin oli kova juttu.

? Yleisön toiveitakin kuunnellaan herkällä korvalla. Niitä pyritään toteuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla, Järvelin vakuuttaa.

Liput Ravintola Hoviin maksavat 18?20,50 euroa. Lippuja myyvät ennakkoon Ravintola Hovi, R-Kioski Lammi ja Tiketti.fi. Ovella liput maksavat 23 euroa. Illan aikana arvotaan kaksi lippua Jysäri-festivaalille.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.