Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät 2025 Hämeenlinnaan

Hämeenlinnassa järjestetään vuonna 2025 yrittäjien kärkikohtaaminen eli Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät lähes 20 vuoden tauon jälkeen. Edellisen kerran valtakunnallinen tilaisuus pidettiin Hämeenlinnassa vuonna 2006.

Hämeen Yrittäjät on maanantaina tiedottanut tarttuvansa tapahtuman suunnitteluun välittömästi ja alkavansa rakentaa kumppanuusverkostoa toteutukseen.

– Majoitus- ja matkailuyrityksille, ravintolapalveluille ja monille muille yrityksille tämä tulee varmasti olemaan hyödynnettävä tuhannen taalan paikka, kun parin tuhannen henkilön rypäs tuo maakuntaan lisävirtaa ja ostovoimaa kahdeksi päiväksi sekä yöksi. Lisäksi seutu tulee saamaan valtakunnallista näkyvyyttä, toteaa Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka.

Tapahtumaan osallistuville yrittäjille ja muille sidosryhmille tullaan tarjoamaan hieno kattaus businessisältöä, laadukkaita luentoja, vaikuttajia, viihdettä ja eri elämyksiä. Yrittäjäpäivillä myös julkistetaan Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot, Yksinyrittäjäpalkinto ja Vuoden nuori yrittäjä. Nuoren yrittäjän palkinnon tänä vuonna voitti loppilainen Eerik Säkkinen Järki-Saneeraus Oy:stä. Vuonna 2020 valtakunnallinen yrittäjäpalkinto myönnettiin Sinituote Oy:lle Hausjärveltä.

– Yrittäjäpäivien saaminen Hämeenlinnaan on upea juttu. Meidän hyvä sijaintimme väestöllisessä keskipisteessä lupaa suurta osallistujamäärää. Nyt on hyvä hetki näyttää kaupunkimme parhaita puolia tapahtumaan osallistuville yrittäjille ja vaikuttajille. Paikallisille yrityksille tapahtuma tuo mahdollisuuksia paitsi vierailijoiden tuoman liikevaihdon lisäyksenä myös hyvänä mahdollisuutena verkostoitua ympäri Suomea saapuvien yrittäjien kanssa, iloitsee Hämeenlinnan Yrittäjien puheenjohtaja Nina Ranimaa.

Valtakunnallisille Yrittäjäpäiville 2021 Jyväskylässä 24. ? 25.9. osallistui koronan jälkimainingeissa noin 1.200 yrittäjää, elinkeinoelämän edustajaa ja vaikuttajaa. Alan tapahtuma oli merkittävä osoitus myös siitä, että rokotekattavuuden noustessa aletaan taas palata normaalimpaan elämään.

– Kotimaiset kuluttajat ovat lähteneet iloisemmalla mielellä liikkeelle. Arvioisin, että palvelusektori tulee nousemaan aika nopeasti jaloilleen, totesi tasavallan presidentti Sauli Niinistö Yrittäjäpäivien mediatilaisuudessa Jyväskylässä.

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät järjestetään ensi vuonna Tampereella, vuonna 2023 Porissa ja 2024 Kouvolassa.

Hämeenlinnan seutu saa valtakunnallista näkyvyyttä yrittäjätapahtuman ansiosta, toteaa Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.