Lauantai 18.05.2024
Nimipäivät: Erkki, Eero, Eerika, Eerik, Eerikki

Tuuli:
 

UMOn Prince-tribuutti saapuu Hämeenlinnaan maaliskuussa

UMO herättää eloon popmusiikki-ikoni Princen klassikkoalbumi Paraden konsertissaan Tribute to Prince Hämeenlinnassa, Turussa, Kuopiossa, Tampereella ja Helsingissä! Laulusolisteina vierailevat Prince-diggari Tuomo sekä valovoimainen ja karismaattinen MARiANNA.

Turusta starttaava turnee saapuu Verkatehtaalle perjantaina maaliskuun 22. päivänä kello 19. Vuonna 1986 julkaistu Parade oli Princen (1958?2016) kahdeksas albumi ja Under the Cherry Moon -elokuvan soundtrack.

Albumin ensimmäinen single Kiss ponnahti saman tien listaykköseksi ympäri maailman ja siitä tuli lopulta yksi Princen suurimmista hiteistä. Albumin sovitukset olivat laajempia kuin Princen aikaisemmissa sävellyksissä, kun maestro täydensi ensimmäistä kertaa soundimaailmaansa puhaltimin ja jousin.

Tässä tribuuttikonsertissa umolaiset saavat runsaasti soolotilaa rohkeasti uudelleensovitettujen mestariteosten myötä. Kappaleet ovat saaneet sovituksissa uusia, kutkuttavia ja jazzmaisia sävyjä. Parade-albumin ohjelmistoa on täydennetty muutamalla Princen tuotannosta poimitulla lisähitillä. Konsertin kapellimestarina toimii Antti Rissanen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.