Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

The Darkness ja Michael Monroe Guns N´Rosesin lämppäreiksi

Guns N´Rosesin konsertti on Hämeenlinnan ensi kesän megatapahtuma. Kuva: Live Nation Finland.

Rockjättiläinen Guns N? Roses täyttää Kantolan tapahtumapuiston Hämeenlinnassa lauantaina heinäkuun 1. päivä osana Not In This Lifetime -kiertuettaan. Euroopan kiertueen lämppäriksi on varmistunut brittiläisyhtye The Darkness.

Suomalaisfaneille on lisäksi luvassa Hämeenlinnassa erityisherkkua, sillä Guns N? Roses on pyytänyt ystävänsä Michael Monroen käynnistämään konsertti-illan omalla setillään.

Michael Monroe ja Hanoi Rocks ovat olleet Gunnareiden innoittajia. Kuva: Live Nation Finland / Ville Juurikkala

Nyt on saatu vapautettua myös pieni määrä lippuja kysytylle Golden Circle -alueelle artistin omista kiintiöistä. Konsertin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Ticketmasterissa.

Viihdyttävänä live-esiintyjänä tunnettu The Darkness valmistelee parhaillaan viidettä studioalbumiaan, joka on suunniteltu julkaistavaksi syksyllä. Bändi tunnetaan kappaleistaan ?I Believe in A Thing Called Love?, ?Growing On Me? ja ?One Way Ticket?. Suomessa yhtye on vieraillut viimeksi vuonna 2013.

Kitaristi Slash on yksi Not In This Lifetime -kiertueen legendaarisista Guns N´Roses muusikoista. Kuva: Live Nation Finland

Michael Monroe ja Hanoi Rocks ovat toimineet Guns N? Rosesille isona innoittajana, joten kesän Hämeenlinnan konsertissa on luvassa historian siipien havinaa. The Voice of Finlandissa tämän kevään tuomaroiva Michael Monroe on vihjannut brittimedialle antamissaan haastatteluissa olevansa julkaisemassa pian kokoelma-albumia, jolle on luvassa myös uutta materiaalia. Kokoelmalevy juhlistaa debyyttisooloalbumi ?Nights Are So Long?in? julkaisun 30-vuotisjuhlavuotta. 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.