Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Suistolla luvassa Atomiviikonloppu

Tekemällä oppii. Siihen kiteytyy musiikissaan rappia, bluesia, funkia, jazzia ja punkia yhdistelevän Atomirotan filosofia. Mikko Sarjasen, Rane Raitsikan ja Jykä Pajulaakson muodostama yhtye on viime vuosina noussut yhdeksi Suomen ykkösbändeistä.
– Kaikilla meillä kolmella on omat värikkäät taustamme musiikkimaailman pyörteissä, mutta kun ystävänpäivänä vuonna 2014 vedimme ensimmäisen keikkamme Atomirottana, ei meillä ollut hajuakaan mitä tuleman pitää, yhtye kuvailee.
Hämeenlinnan Suisto-klubille pumppu saapuu koko viikonlopun ja kahden keikan ajaksi perjantaina 19. ja lauantaina 20.10.
– Viimeksi jäi sen verran jengiä pihalle, että nyt vedetään tuplana, yhtye iloitsee.

Atomijuna vie ja me kolme pidetään kurssi oikeana ja omannäköisenä ja vaunut raiteilla, kuvailee hiteistä Aurinkoon, Hima taas ja Ne rykii kel on räkää tunnettu yhtye joka julkaisi kolmannen albuminsa III 13. huhtikuuta 2018. Levyllä on mukana Guns´N´Rosesissa 80-luvun lopulta asti koskettimia soittanut Dizzy Reed, ex-Queens Of The Stone Age -rumpali Gene Trautmann sekä Atomien luottojyrä, basisti Sami Yaffa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.