Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Stratovarius täydentää Iron Maidenin keikan ohjelmiston

Iron Maidenin kesäkuisen Hämeenlinnan konsertin ohjelmisto on saatu valmiiksi. Brittiläisen metallilegendan tähdittämässä kesäillassa esiintyy jo aikaisemmin julkistettujen ulkomaisten vahvistusten Sabatonin, Amon Amarthin ja The Raven Agen lisäksi Suomen isoimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Stratovarius.

Yhtyeet valloittavat Kantolan tapahtumapuiston Iron Maidenin johdolla keskiviikkona 29. kesäkuuta. Konsertin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Ticketmasterissa.

? Iron Maiden on ollut meikäläisen suosikkibändejä jo 30 vuotta! Dickinson on eittämättä yksi kovimmista heavylaulajista koskaan ja yksi esikuvistani. On ilo ja suuri kunnia olla samalla lavalla heidän kanssaan. Toki olemme soittaneet ulkomailla samoilla festareilla, mutta nyt taitaa olla ensimmäinen kerta kotimaassa. Rock the metal, iloitsee Stratovariuksen Timo Kotipelto.

Stratovarius lukeutuu kansainvälisesti tunnetuimpiin suomalaisiin yhtyeisiin, jonka sinfoninen power-metalli on vakuuttanut yleisöt ympäri maailmaa. Pitkään uraan on mahtunut peräti 16 studioalbumia, kymmenen top-5-listasijoitusta Suomessa sekä lukuisia kiertueita ja keikkoja niin Suomessa kuin ulkomailla. Yhtye julkaisee toukokuussa odotetun ?Best Of? -albuminsa, joka kokoaa nimensä mukaisesti yksiin kansiin Stratovariuksen parhaimmat kappaleet.

Iron Maiden starttasi 36 maata kattavan The Book Of Souls -maailmankiertueensa valtavan suosion saattelemana reilu kuukausi sitten. Parhaillaan yhtye kiertää The Raven Agen kanssa Yhdysvaltoja, ensi viikolla kiertue jatkaa matkaansa Japaniin ja Kiinaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.