Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Siltalan Pehtoori Rönnin Kesäteatterissa

Siltalan Pehtoori (Teemu Heikkinen) ja Kapteeninrouva (Leea Lappalainen). Kuva Mainosstudio SannaH.

Siltalan Pehtoori (Teemu Heikkinen) ja Kapteeninrouva (Leea Lappalainen). Kuva Mainosstudio SannaH.

Rönnin Kesäteatteri Oriveden Eräjärvellä hyppää ensi kesänä elokuvaklassikko Siltalan Pehtoorin romantiikan pyörteisiin. Luvassa on hyppy 1900-luvun alkupuolelle ja huumorintäyteistä komediaa Rönninsalmen kauniissa maisemissa.

Näytelmässä Siltalan kartanon tulevaisuus on vaakalaudalla. Kartanon nuori ja kaunis leskiemäntä, kapteeninrouva Lilli Lind voi joutua luopumaan rakkaasta kartanostaan kokonaan.

Hänen olisi jollain keinoin löydettävä rahat, jolla ostaa ulos miesvainajansa sisarenpoika. Tila tekee kuitenkin tappiota ja siksi nuori emäntä päättää palkata erikoisesti käyttäytyvän ja salaperäisen agronomi Paul Björenstamin uudeksi pehtooriksi korjaamaan tilan talouden kuntoon. Kommelluksilta ei Siltalassa voi täten välttyä.

? Selkänojallisessa katsomossamme on helppo istua ja siellä on myös pyörätuolipaikkoja. Ja teatteriretken elämys täydentyy, kun tilaa väliajalle tarjoilutkin ennakkoon, jolloin ne saa jonottamatta ja pöytään katettuna, lupaavat teatterilaiset.

Ryhmille on myös tarjolla erilaisia teatteripaketteja ruokailuineen ja kulttuurikohteineen.

Siltalan Pehtoorin ensi-ilta on lauantaina 18.6. kello 15 ja näytökset jatkuvat 4.8. saakka. Keskikesällä on pieni lomatauko. Näytelmän ohjaa Jarmo Skön. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.