Keskiviikko 17.07.2024
Nimipäivät: Ossi, Ossian

Tuuli:
 

Rakennusmestarit koolle Hämeenlinnaan

Ahvenistontiellä näytti syyskuussa 2022 tältä. Kovaa vauhtia valmistumassa olevan rakennushankkeen tiimoilta luennoidaan teemalla Ahveniston sairaala-allianssi RKL:n liittokokousväelle. Kuva: Juha Reinikainen.

Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL pitää valtakunnallisen liittokokouksensa 17. – 19.11. Hämeenlinnassa, jossa paikallisyhdistys täyttää 90 vuotta. RKL on 117-vuotias ammatillis-aatteellinen yhdistys, joka edistää rakennusmestarin ja -insinöörin ammatin arvostusta, valvoo jäsentensä etua, kouluttaa ja kehittää alan osaamista, vaikuttaa sääntelyyn ja edustaa ammattikuntaa eri sidosryhmissä.

RKL:n muodostavat eri puolilla Suomea toimivat 69 paikallisyhdistystä, joiden henkilöjäsenet edustavat vaihtelevia rakennusalan asiantuntija-ammatteja tyypillisesti työmaajohdon, valvonnan, konsultoinnin tai suunnittelun tehtävissä. Paikallisyhdistykset järjestävät koulutustilaisuuksia ja paljon vapaa-ajan toimintaa jäsenilleen maastopyöräilystä pilkkikisoihin.

Hämeenlinnan yhdistys on perustettu 21.10.1933 ja täyttää 90 vuotta. Edellisen kerran liittokokous on pidetty Hämeenlinnassa vuonna 2003 paikallisen yhdistyksen täyttäessä 70 vuotta. Kokousviikonvaihteessa lauantaille osuu Rakennusmestaripäivä jonka aikana kuullaan luentoja esimerkiksi Kanta-Hämeen uuden keskussairaalan ja Industrial Park Moren tiimoilta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.