Tiistai 06.06.2023
Nimipäivät: Kustaa, Kyösti, Kustavi
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
10°C
Tuuli: 2 m/s NW
 

Petäyksessä viritellään jo Venetsialaisten räiskyntää

Syyskuussa viisi vuotta täyteen Petäyksessä ja ensi viikolla edessä neljännet Venetsialaiset. Hotellinjohtaja Sanna Grönin käsissä niin Petäys Resort kuin loppukesän vakiotapahtumaksi muodostunut Venetsialaisetkin ovat kehittyneet iloisessa kasvusuunnassa.

? Odotamme tänä vuonna Venetsialaisiin jopa tuhatta kävijää, Petäyksessä aluksi seitsemän kuukauden ajan myynti- ja markkinointipäällikkönä työskennellyt Grön sanoo.

Petäys tunnetaan myös hyvästä ruoastaan. Venetsialaisiin tiedossa on muun muassa rantabuffa, kertovat Sanna Grön ja keittiömestari Sami Lehtonen.

Petäys tunnetaan myös hyvästä ruoastaan. Venetsialaisiin tiedossa on muun muassa rantabuffa, kertovat Sanna Grön ja keittiömestari Sami Lehtonen.

Nytkin odotettavissa on laatuohjelmaa, hyvää ruokaa ja totta kai räiskyvää, ilotulitukseen huipentuvaa hupia.

? Odotamme paikalle paljon lapsiperheitä ja runsaan ohjelman lisäksi myös kaikki omat aktiviteettimme ovat ensi viikon lauantaina käytössä. Venetsialaisten suurin kävijämäärä varmasti painottuu silti iltaan, Grön arvioi.

Petäyksen keittiömestari Sami Lehtonen joukkoineen aikoo Venetsialaisissa venyä tavallistakin parempaan. Lounasbuffet katetaan hotellin ravintolaan Aarnituleen ja illalla tarjolla on rantabuffet, jossa laaturuoka on tehty niin edulliseksi kuin mahdollista. Buffetien lisäksi tarjolla on luonnollisesti myös Aarnitulen ja Rantaravintola Kaisan alacarte.

Lapsia varten paikalla on ensi kertaa Venetsialaisissa pomppulinna ja ohjattua mato-ongintaa. Rantasaunat ja paljut ovat myös käytössä ja illansuussa starttaavat myös Zetor Saunan kierrokset. Musiikkiakaan ei puutu; Antti Paavilainen vetää Antin Karaoken ja sen jälkeen puoli kasilta ulkona stagen valtaavat Tume & Spide.

Viime vuoden Venetsilaisten ilotulitus keräsi rantaan ison joukon väkeä.

Viime vuoden Venetsialaisten ilotulitus keräsi rantaan ison joukon väkeä.

Heidän jälkeensä esiintyy Rytmiorkesteri Huwitus.

? Ilta rannassa huipentuu heidän bilemusaansa. Viimeksikin ihmiset tanssivat hiki hatussa ja hurrasivat samaista bändiä.

? Karaoke- ja taustamusiikkilaitteita on päivitetty täksi kesäksi ja tämän vuoden Venetsialaisissa myös hotellin baarit ja Petäyssali ovat yöllä avoinna kolmeen asti, Sanna Grön kertoo.

Antin karaoke jatkuukin Petäyssalissa pilkkuun eli puoli kolmeen asti.

Venetsialaisten ilotulitusta voi katsella rannalta ja tänä vuonna myös SUP-laudalta.

Venetsialaisten ilotulitusta voi katsella rannalta ja tänä vuonna myös SUP-laudalta.

Ilotulitukseen aletaan valmistautua illan hämärtyessä. Puoli kymmeneltä koittavasta valomerestä ja räiskeestä voi nauttia myös Fenix Ohjelmapalvelujen järjestämällä Auringonlaskun SUPpauksella, johon osallistuvat näkevät ilotulituksen järveltä päin.

SUP-lautailuun ilmoittaudutaan perjantaihin 19.8. mennessä hotellille, vaatimuksena on muun muassa 16 vuoden ikä.

? Venetsialaisista on tänä vuonna Hatusen Liikenteen paluukyydit täältä Tyrvännöstä Hämeenlinnan kautta Parolaan puolilta öin ja kahdelta.

Vaihtoehtona on jäädä nauttimaan vielä vaikka yön yli, sillä majoitushinnat on painettu Venetsialaisten ajaksi kävijäystävällisiksi.

? Koskaan ei Venetsialaisten ohjelman aikaan ole satanut, joten koputetaan taas puuta. Katettua tilaa on kaiken varalta tänä vuonna enemmän kuin koskaan, päättelee Sanna Grön.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.