Keskiviikko 24.04.2024
Nimipäivät: Pertti, Albert, Altti

Tuuli:
 

Megatapahtumasta kerätään nyt palautetta

AC/DC:n konsertti keräsi viime keskiviikkona 55.000 konserttivierasta Kantolan tapahtumapuistoon Hämeenlinnaan. Tapahtumapuistoa operoiva Hämeenlinnan kaupungin elinkeinoyhtiö Linnan Kehitys Oy on ollut mukana alueen suunnittelussa ja kehityksessä alusta alkaen.

? Juuri näin sen pitikin mennä, tapahtuma onnistui odotusten mukaisesti. Olemme saaneet Hämeenlinnalle laajaa näkyvyyttä ja yrityksien kassakoneet kilisemään. Erityisesti positiivista palautetta on saanut Kantolan tapahtumapuiston nurmikenttä, joka oli rankkasateista huolimatta kuiva ja kesti erinomaisesti ihmismassat, toteaa Linnan Kehityksen toimitusjohtaja Mervi Käki.

Linnan Kehityksessä keskitytään nyt tulevaisuuteen. Konserttivierailta kerätään palautteita yhteistyössä järjestäjä Live Nationin ja Lippupalvelu Oy:n kanssa. Lisäksi paikallisille yrityksille lähetetään heti alkuviikosta kysely tapahtuman vaikutuksien kartoittamiseksi ja palautteiden antamista varten.

Muutama päivä AC/DC:n konsertin jälkeen katseet Kantolan osalta on jo käännetty tulevan suunnitteluun.

Muutama päivä AC/DC:n konsertin jälkeen katseet Kantolan osalta on jo käännetty tulevan suunnitteluun.

Kaikki palautteet käydään tarkasti läpi, jotta Kantolan tulevat tapahtumat toteutuvat entistä sujuvammin. Saatujen palautteiden yhteenveto toimitetaan alkusyksyn aikana myös alueen toimijoille ja yrittäjille toimintojen jatkokehitystä varten.

? Meille on erittäin tärkeää saada palautetta kaikilta tahoilta, jotta voimme kehittää tapahtumapuistoa ja toimintamalliamme oikeaan suuntaan. Jonkin verran soittoja ja viestejä on tullut, mutta lisää toki kaivataan. Itsekin olemme kiertäneet yrityksissä ja kyselleet tunnelmia, sanoo Linnan Kehityksen myyntipäällikkö Jonna Piiroinen.

? Uskomme vahvasti tapahtumapuiston mahdollisuuksiin ja kaupunki sekä tapahtumapuisto tulee näyttäytymään entistä parempana kesällä 2016, hän jatkaa.

? Erityinen kiitos kuuluu tietysti konserttijärjestäjälle Live Nationille, jolla oli rohkeutta toteuttaa megatapahtuma kokonaan uudessa paikassa ja kaupungissa, sanoo Mervi Käki. (Reska.fi)

1 kommentti

  1. Jukka Luotonen:

    Paikalla sain paljon kyselyitä miten mihinkin paikkaa löytää alueen ulkopuolella. Eli viitoituksen ja opastuksen suhteen on parantamista. Myös invaparkki, moottoripyöräparkki ym. oli kuulemma vaikeita löytää poistumis vaiheessa, kun alueella alkoi hämärtämään. Kun valot syttyivät tuo helpottui jonkin verran poistumisväylällä. Sitten pieni heitto. Onko pyöräparkin oikea paikka siinä nykyisessä, koska osa väestä yritti sieltä tullessaan suoraa ajaa väkijoukkoon?

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.